Cipralexet szedek generalizált szorongásomra 1 hete. Azonban még mindig sokkal rosszabbul vagyok és a mellékhatások sem nagyon szűnnek, pedig az orvos szerint 3-4 nap alatt elmúlik. Valakinél előfodult ugyanez?
hú látom akkor nem csak nekem vannak ilyen tüneteim ahogy olvastam az előttem szólókat szinte magamra ismertem. Nem könnyű így élni, állandó rettegésben szorongásban. Mit csináljunk h jobb legyen?
sajnos engem a környezetemben nem ért meg senki mert szerencséjükre nincsenek ilyen tüneteik és mindíg azzal jönnek h cssak akrnom kell h meggyógyuljak és h ne gondoljak a tüneteimre stb...de nem könnyű...
Hát én is sokat hallgatom a ne foglalkozzál vele, ne gondolj rá, minden a fejben dől el, stb dumákat, de ezt olyan ember aki nem tapasztalja meg az nem tudja átéli....ilyenkor mindíg azt szoktam mondani, hogy a múltjában egy botrány fogfájásra vagy egyéb nagy traumára, fájdalomra...akkor ha valaki azt mondta volna, hogy ne foglalkozzon vele, vagy minden a fejben dől el, akkor biztos elküldte volna a francba az okoskodót...
Persze OK értem, hogy csak jót akarnak, de akkor amikor valami fáj, szédülsz, ájulás kerülget, rossza közérzeted, akkor nem lehet csak úgy megrázni magad, "hogy OK most nem foglalkozom vele" és csinálni mást, dolgozni, vagy épp bulizni, kirándulni indulni....
Sajnos nem egyszerű....és van akinek könnyebben megy a tünetmentessé válás, de sokan nem így vagyunk vele, sőt, talán azoknak (mint én is) nehezebb, akik túl materialista emberek, és csak azt hiszik el ami kivizsgálható....pl. ha látom a vérképemen, hogy kevés a vasam akkor tudom hogy mi a teendő, de ez a betegség, nem kimutatható...sőt azt látod, hogy mindened egészséges Te meg nagyon szarul vagy és mivel tudod, hogy rengeteg az orvosi műhiba, plusz még az egészségügy is szar helyzetben van ezért ilyenkor azon jár az ember agya, hogy biztos valamit elnéztek, vagy valami olyan betegség, ami nem mindennapos és ezért nem jönnek rá....és ez mind-mind erősíti a tüneteket....
Pontosan így van, nekem is állandóan az jár a fejemben h valamit elnéztek vagy h nem is vizsgált meg alaposan stb... Én mindíg újabb tüneteket fedezek fel magamon, pl egyik nap fáj a fejem szédülök, a másik nap a gerincem vagy a lábaim aztán a szívemmel van valami baj stb stb
Nem tudom h miért súlyt minket ezzel az élet, de nagyon rossz. én most Szendi Gábor Pánik című könyvét olvasom és ott is sokmindenben magamra ismerek sajnos, és arra is rávilágított h a gyógyszer sem megoldás erre a betegségre sajnos mert az csak a gyógyszeriparnak jó....Te hány éves is vagy?
Én 26 vagyok és 18 éves korom óta küzdök ezzel a "szörnnyel". Voltak jobb évek amikor telejesen jól voltam de sajnos mindíg visszatér....
Most ismét hullámvölgyben vagyok nagyon.
Különben amiket írsz azokat én is írhatnám. Teljesen ezek a gondolataim vannak nekem is. Hihetetlen. talán próbáljunk meg ebből erőt meríteni, hogy ez tényleg "csak" pszihés dolog így talán menni fog!
Én jelenleg nem szedek gyógyszert, mint már mondtam 2 szer nekifutottam. Most még bírom...De ha nem lesz más megoldás muszáj lesz megint dokihoz mennem sajnos..
De tudjátok mit figyeltem meg, hogy ezek a fránya frontok nálam mégjobban fokozzák a tüneteket...ideges vagyok szédülök és még a látásom se tökéletes..
Tényleg ti ilyet még nem tapasztaltatok? Olyan mintha fehéres szürkés foltok lennének néha a szemem előtt....Olvastam valahol h ez az idegkimerültség egyik jele, legalább is remélem h nem más...
bár most voltam szemorvosnál és ő nem talált semmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!