Ilyen "betegség" csak velem történhet? WC-re kell mennem (a betegség miatt), de mire odaérek semmit nem érezek.
Az egész kb 4 hónapja kezdődött amikor elkaptam valami fránya betegséget. Gimnazista vagyok 30km-re lakom a sulitól és busszal szoktam bejárni. (Na mostjön a ciki része...sajálom de nemtom ennél szebben tálalni senkinek nemmerek erről beszélni még ittis félve teszem fel)
Akkor WC-re kellet mennem(a betegség miatt), de mire odaértünk semmit neméreztem. Ezt követően minden nap u.ezt tapasztaltam magamon és olyan érzésem volt mintha bekakiltam volna:D de igazából csak izzadtam ott lent:S. és ez azóta ismétlődik velem minden nap, teljesen zavaró. Azt észrevettem h csak akkor érzem ezt ha nemtudom magam mivel lefoglalni, mert pl ha órán kihívnak felelni akkor nemérzem mert a felelésre koncentrálok de máskor igen, és mindíg aztérzem mintha bekakiltam volna:D aztán elmúlik ez az érzés, később megint rámjön. Amúgy ezt csak akkor fordul elő ha tömegben vagyok pl a 40 fős osztályban vagy a buszon. Ha itthonvagyok teljesen jólérzem magam.
Kérlek segítsetek!
18 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!