Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek? Végsö elkeseredés?

Mit tegyek? Végsö elkeseredés?

Figyelt kérdés
Semmi sikereset nem mondhatok el magamról. Érettségizem és szóbelizhetek matekból, a nyelvvizsám sincs meg ( nem azért mert hülye vagyok, csak már a franc fog megint annyi pénzt fizetni ), nem fognak felvenni továbbtanulni. Anyagi hátterem egyenlö a nullával. Egészségileg is rossz állapotban vagyok, mert ennyi idösen már beáll a derekam állandóan. Teljesen elment mindentöl a kedvem. Nincs élni eröm. Barátok sincsenek ,mert azok is csak akkor barátkoznak, ha hasznot látnak az emberben. Elegem van. normális válaszokat kérnék.köszönöm
2011. máj. 30. 23:08
 1/4 anonim ***** válasza:

Szarjál rá a világra..

Én is hasonló helyzetben vagyok ,ha ez vigasztal.

De más sincs sokkal jobban.

Negatív dolgok vesznek körül. Lesz még jobb is!

Gondolj bele abba hogy minden szuperhős még halliwood-ban is egy nullából lesz.Az élet ilyen egyszer lent egyszer fent. Nehogy már most add fel!

2011. máj. 30. 23:16
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha csak rosszat gondolsz a mostani helyzetedről akkor a jövőben is rossz dolgok fognak veled történni.

Mindenféle kutatás folyik már, hogy a gondolataink befolyásolják az életünket. Ha negatív dolgok járnak egész nap a fejedben akkor az életben is csak a negatív dolgokat tudod majd észrevenni. Ha pedig pozitívak akkor mindennap látsz vmi olyan dolgot ami pozitív értelemben említésre méltó.

Ha nagyon el vagy keseredve akkor bátran ajánlom Szalay Tamás blogját! ( a tv2 napló volt riportere)

[link]

2011. máj. 31. 11:44
 3/4 anonim ***** válasza:

Bocsánat! Szalay Ádám! :D

Csak közbe a kisfiamat is rendre kellett intenem akit Tamásnak hívnak! :D

2011. máj. 31. 11:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Egy nő kell neked barátom.. :) (Ha nő vagy, akkor pedig egy férfi)
2011. jún. 16. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!