Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Depressziós vagyok, mit tehetnék?

Depressziós vagyok, mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Nagyon sok hülyeséget csináltam az elmúlt másfél hónapban, szörnyű bűntudatom van és nem tudom magam túltenni rajta. Félek a nyártól, hogy unatkozni fogok, ugyanis nincs túl sok barátom. Nem vagyok magammal elégedett, álmatlanság gyötör a túl sok gondolatom miatt.
2011. máj. 23. 21:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Fiú vagy lány? Bp?
2011. máj. 23. 21:28
 2/15 A kérdező kommentje:

Lány vagyok, nem Bp.

(Amúgy mindenkinek bocsi a hülye megfogalmazásért,ennyi telt tőlem jelenleg.)

2011. máj. 23. 21:29
 3/15 anonim ***** válasza:
És hova valósi vagy? Van ott nálatok "élet" vagy a lakosság 80% a nyugdijjas?
2011. máj. 23. 21:33
 4/15 anonim ***** válasza:
Amúgy én azt mondom, járj le a parkba, vagy ahol összegyűlnek fiatalok, és csapódj melléjük.
2011. máj. 23. 21:34
 5/15 anonim ***** válasza:
Vagy ha van kedved, meg pénzed iratkozz be egy nyelvsuliba, az sem rosz, és még társaságod is lesz meg ha jól megy nyelvvizsgád is.
2011. máj. 23. 21:35
 6/15 anonim válasza:

Szia! Lehet közhelyes lesz a válasz de én megpróbálnám helyedben ezt a dolgot megbeszélni Istennel már ha egyáltalán hiszel benne. Isten ismer bennünket és a problémáinkat is ismeri és mivel Ő teremtett bennünket tudja is a gondjainkra a megoldást.

Egy világi katolikus hívő srác 30/F

2011. máj. 23. 21:36
 7/15 anonim ***** válasza:
Na az iylen hívőktől tartsd távol magad, de templomokba is bemehetsz, legalább hűvös van, és szépek a képek.
2011. máj. 23. 21:37
 8/15 anonim válasza:

Honnan tudod hogy félnie kéne tőlem? Nem bántok én senkit és az Igazságot joga van meg tudnia mindenkinek. A kérdezőnek is...

(egyébként én magamat is Isten szabadított ki a depresszióból és nem pénzéhes dilidokik a méregdrága "gyógyszereikkel")

2011. máj. 23. 21:46
 9/15 anonim ***** válasza:

ma 21:46

Lehet, hogy nem bántasz, de befolyásolsz a szektamániáddal, képzeld én is hiszek istenben mégsem kürtölöm világgá, és nem úgy mutatkozok be hogy XY vagyok katolikus hívő!

2011. máj. 23. 21:49
 10/15 anonim ***** válasza:

ma 21:46

Téged nem szabadított meg senki semmitől sem.

Most is ugyanúgy mániákus vagy, csak platformot cseréltél, és depi heylett a vallást nyomatod orba szájba!

Korbácsolod is magad?

2011. máj. 23. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!