Elegem van az életemből! Meg akarok változni! De hogyan kezdjem?
Figyelt kérdés
Nagyon rossz gyerekkorom volt, a szüleimet hamar elvesztettem és a nővérem nevel akivel nem túl jó a kapcsolatom. A szerelmi ügyeim eddig mindig úgy végződtek, hogy engem csaptak be, csaltak meg, vagy csak úgy szakítottak velem. Ezek miatt is sokat szenvedtem már... Elegem van az egész életemből :( nem sokára 18 leszek és megszűnik a gyámság, a nővérem itt hagy és magamra maradok :'(2011. máj. 19. 18:02
1/3 anonim válasza:
Apránként, fokozatosan tudod elengedni a rossz dolgokat. Készíts egy fontossági sorrendet. Mi lenne az a dolog, amitől legelőször szeretnél megszabadulni? Tedd fel magadnak ezt a kérdést, és lépésenként haladj előre. Ne várd, hogy egy csettintésre jobb lesz. Sok sikert
3/3 A kérdező kommentje:
A suli az jól megy, azzal nincs probléma. Stabil négyes vagyok szinte mindenből.
2011. máj. 20. 05:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!