Meg tudok változni,42 évesen?
Szia!
Ne kerdezd! Jelentsd ki! Meg tudok valtozni 42 evesen!
Minden csak azon mulik te, hogy gondolod, es hogy erzed!
En orulokannak, hogy akarhanyevesen is az ember belatja, hogy gondolkodasbeli problemai vannak, es belatja, hogy azzal, hogy valtoztatni akar ezen, az egesz eletet is megvaltoztathatja! En maximalisan biztatlak.
Nezd meg a The Secret-Titok cimu filmet.
Itt online is meg tudod nezni letoltes nelkul
A jobb oldalon levo The Secret teglalapra kell kattintanod, es mar nezheted is, magyarul.
Ezen felul ajanlom meg neked a Vonzas Hatalma cimu konyvet.
Nekem ezek segitettek a legtobbet!
Változni sosem késő! A düh kezelésére jó mód, még mielőtt felgyülemlene, hogy kiadod magadból. Vezess naplót, írd le, hogy mi bánt, és máris könyebb lesz, és utólag is át tudod nézni, lehiggadva a gondolataidat.
Menj el maszázsra, fodrászhoz, és a boltokban nézz szét úgy, hogy hogy nem elsőnek az árakat nézed.
A gyerekeid, nem tudom mekkorák, de akár kicsik, akár nagyok, szervezz velük közös programokat. Olyan dolgokat, amik kizökkentenek a szürke hétköznapokból.
És menj el egy könyvesboltba, vagy könyvtárba, és nézz szét, sok olyan jellegű könyvet találhatsz, ami a segítségedre lehet. Jó párat és is olvastam, de az a legjobb, ha magadnak választasz.
a kerdezo nem depresszios, hogy pszihologus kelljen, csak a gondolkodasan szeretne valtoztatni!
Es siman menni is fog.
Ha mar kolteni kell, akkor olyan dolgokra kell kolteni, ami jo erzessel tolti az embert, ami emeli az energiaszintjet.
Minden! Minden azon mulik, hogy rezeg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!