Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Meg tudok változni,42 évesen?

Meg tudok változni,42 évesen?

Figyelt kérdés
Van sok jó,és rossz tulajdonságom.De szeretnék megváltozni,mivel hajlamos vagyok a negatív gondolatokra, düh magába fojtására,és időnként dühkitörésre. Néha úgy érzem senkit se szeretek, (van család ,2 gyerek),,csak a kutyáimat. Nagyon takarékos vagyok, és mivel mindig spórolnom kellett, (gyerekkoromban se voltunk gazdagok),már belém van rögződve,hogy mindig az olcsót keressem, szinte fáj pénzt kiadnom....Sokkal lazábbnak kellene lennem, tudom. Szeretném elsajátítani a pozitív gondolkodást.Segítsetek,ha tudtok tanácsokkal, véleményekkel,esetleg saját történettel, de csak jóindulatú megnyilvánulást várnék,ha lehet,nem vagyokvalami jó passzban...:((
2010. máj. 27. 22:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ne kerdezd! Jelentsd ki! Meg tudok valtozni 42 evesen!

Minden csak azon mulik te, hogy gondolod, es hogy erzed!

En orulokannak, hogy akarhanyevesen is az ember belatja, hogy gondolkodasbeli problemai vannak, es belatja, hogy azzal, hogy valtoztatni akar ezen, az egesz eletet is megvaltoztathatja! En maximalisan biztatlak.

Nezd meg a The Secret-Titok cimu filmet.

Itt online is meg tudod nezni letoltes nelkul

[link]

A jobb oldalon levo The Secret teglalapra kell kattintanod, es mar nezheted is, magyarul.

Ezen felul ajanlom meg neked a Vonzas Hatalma cimu konyvet.

Nekem ezek segitettek a legtobbet!

2010. máj. 27. 22:20
 2/14 anonim ***** válasza:

Változni sosem késő! A düh kezelésére jó mód, még mielőtt felgyülemlene, hogy kiadod magadból. Vezess naplót, írd le, hogy mi bánt, és máris könyebb lesz, és utólag is át tudod nézni, lehiggadva a gondolataidat.

Menj el maszázsra, fodrászhoz, és a boltokban nézz szét úgy, hogy hogy nem elsőnek az árakat nézed.

A gyerekeid, nem tudom mekkorák, de akár kicsik, akár nagyok, szervezz velük közös programokat. Olyan dolgokat, amik kizökkentenek a szürke hétköznapokból.

És menj el egy könyvesboltba, vagy könyvtárba, és nézz szét, sok olyan jellegű könyvet találhatsz, ami a segítségedre lehet. Jó párat és is olvastam, de az a legjobb, ha magadnak választasz.

2010. máj. 27. 22:23
 3/14 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, meg fogom nézni!Szép estét neked:) !
2010. máj. 27. 22:23
 4/14 A kérdező kommentje:
A 2. hozzászólónak: járok könyvtárba, és megtettem az első lépést,kivettem a Pozitív gondolkodás eredményeit.Köszi a választ neked is!
2010. máj. 27. 22:25
 5/14 anonim válasza:
pszichológus, én csak ennyit mondanék, ha tényleg úgy állsz a dologhoz h :változni akarok! de nincs aki segítsen ebbe támogasson egy pszichológus nagyon sokat tudna segíteni. Ő nem él vissza azzal amit elmondasz, lehet egy kicsit húzós árban de nem biztos h ami drága az már rossz is:) itt a példa rá.. ha látnád h fejlődsz a segítségével másképp gondolnád az anyagi dolgokat. (egyébként sztem nem baj ha ennyire takarékos vagy gondolj bele más 2 kézzel szórja a pénzt:S aztán a gyereknek nem jut semmi belőle.. te meg legalább megteremtetted a gyerekeidnek az anyagi hátteret.)
2010. máj. 27. 22:31
 6/14 anonim ***** válasza:
Neked is Szep Estet!
2010. máj. 27. 22:34
 7/14 A kérdező kommentje:
Hát igen, igazad van. Ami rossz tulajdonság, az lehet egyben jó is.Csak ők ezt zsugoriságnak fogják még fel, hiába nagyok már...A pszichológushoz nincs nagy bizodalmam...beszélni ,hangosan, magamban is tudok...:)
2010. máj. 27. 22:34
 8/14 anonim ***** válasza:

a kerdezo nem depresszios, hogy pszihologus kelljen, csak a gondolkodasan szeretne valtoztatni!

Es siman menni is fog.

Ha mar kolteni kell, akkor olyan dolgokra kell kolteni, ami jo erzessel tolti az embert, ami emeli az energiaszintjet.

Minden! Minden azon mulik, hogy rezeg!

2010. máj. 27. 22:38
 9/14 anonim válasza:
hát igen..sokan tévedésben élnek a pszichológiával kapcsolatban :) pedig ott az ember nem csak "hangosan beszél magában" hidd el. Kinyitja a kapukat előtted, nagyon sok új lehetőség van számodra.egy tükröt tart előtted h milyen is vagy valójában, és ha megismered önmagad akk könnyebb változtatni/változni is.Önmagunkkal kell tisztában lenni.
2010. máj. 27. 22:39
 10/14 anonim válasza:
22:38-as válaszolónak: aki pszichológushoz jár az nem azt jelenti h depressziós. nézz utána egy kicsit találhatsz meglepő dolgokat, számodra érdekeset is.
2010. máj. 27. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!