Meg tudok változni,42 évesen?
koszi gyerekkent voltam pszihologusnal olyan 14 evesen.
A fejfajasom miatt arrol probalt majdnemhogy meggyozni, hogy az apam vagy a battyam molesztal.
A gyerekkori rossz beidegzodeseket csak magunk tudjuk felulirni.
De nem veszekedni akarok, csak a sajat tapasztalataimbol kiindulva, azt mondom szarni az orvosokra minden szinten.
Tok mindegy mi a diagnozis, tok mindegy mit mondank.
3 honapig lebegtem elet-halal kozott, fogalmuk sem volt mi a bajom, csak azt, hogy egyre tobb es tobb problemam van, es valami ki akarja nyirni a szervezetem.
Korhazrol, korhazra mentem, tobb mint 30 orvos latott!
Es csak a gyogyszerek gyultek.
Mindaddig, amig en masfel honap kin utan magamban eldontottem, hogy azert sem fogok meghalni, Elni akarok!!!
Ettol a naptol kezdve plussz 9 het tellt el a teljes gyogyulasomig.
Es az orvosok annyit tudtak hozzaszolni, hogy szettartak a kezuket!
A korzetim vette az uveg pezsgot!
Mindez 9 eve tortent.
Persze igazad van ebbol a szempontbol!
En is csak magambol tudok vegulis kindulni, hogy en mibol alltam fel, azert mert megvaltoztattam a hozzaallasom.
Es, hogy mennyit fejlodtem konyvek, tapasztalatok altal azota.
Igazabol mar az, hogy az ember ugy erzi, hogy valtoztatni akar, az mar egy nagy dolog.
En meg amiatt mert picinek sokat voltam korhazba szerintem egesz eletere be lettem oltva az orvosok ellen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!