Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Álmatlanság ellen valami...

Álmatlanság ellen valami megoldást tudtok?

Figyelt kérdés

Altatót nem akarok szedni, mert fiatal vagyok hozzá. Sportolok, dolgozok, tanulok... ha hazaérek általában hulla fáradt vagyok, erre mikor lefekszek csak forgolódok. Nem tudom mi lehet velem, de másnap fáradtan csinálom újra ugyanazt szóval ez így nincs rendjén.

Mit lehetne tenni?

2011. máj. 17. 21:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én orbáncfű teát iszom. Ne filtereset vegyél, hanem tasakosat, amit te adagolsz (gyógynövénybolt, biobolt, natúrbolt). 3 dl forró vízzel önts le egy evőkanál teafüvet. Fedd le 10 percre majd szűrd le és idd meg. Nekem hatásos. Elálmosodok tőle.
2011. máj. 18. 20:56
 12/14 anonim válasza:
Nekem mostanában a Teekanne Sweetdreams teája jön be, pedig nehezen elalvó vagyok én is, de ez nekem bejött :)
2011. máj. 19. 21:16
 13/14 anonim ***** válasza:

Én a hangoskönyvben találtam meg a tökéletes altatót.

Elindítom és 15-20perc múlva mint a bunda úgy alszom.

Főleg ha olyasmi könyvet olvasnak,ami érdekel is.

2011. máj. 20. 02:08
 14/14 anonim ***** válasza:
énis
2011. máj. 23. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!