Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tehetek álmatlanság ellen...

Anniebianca kérdése:

Mit tehetek álmatlanság ellen 3 hónapos baba mellett?

Figyelt kérdés
A picikém sokszor megébred éjjel, akkor ugrok az ágyból, altatom vissza, de én már nehezen alszok vissza, van hogy 2 után már csak forgolódok, és minden apró neszét meghallom, szinte szorongok, hogy mikor sír fel. Ehhez az utóbbi napokban társult, hogy mindig sírva fakadok, feszült vagyok, hajnalban meg nem kapok rendesen levegőt. Altatót, nyugtatót baba mellett nem szeretnék, hiszen mi van, ha nem ébredek fel, mikor baja van? Tudtok nekem segíteni? van valakinek ilyen tapasztalata, aki anya? Meddig tart?
2011. jan. 3. 14:42
 1/2 anonim ***** válasza:

Alhattok egy ágyban, akkor nem kell ugranod. Nyugtatásra szedhetsz magnéziumot, B-vitamint, citromfű-teát. valamint én a helyedben elmennél orvoshoz ezzel a szorongással. Nem tudom, hallottál-e már a szülés utáni depresszióról. Jó lenne kizárni.

És még valami. Hacsak nem drogoztál be, nem vagy részeg, akkor biztos, hogy felébredsz a babádra. Ez 100%.

2011. jan. 3. 14:48
 2/2 anonim ***** válasza:
Nálam is ez volt, szerintem ez nem depresszió, hanem az ilyenkor a szervezetben lévő megemelkedett hormonszint okozza az ilyen problémákat. Szedj magnéziumot, citromfű tea is jó, idővel magától is elmúlik majd, kitartás.
2011. jan. 6. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!