Álmatlanság? Lelki baj?
Figyelt kérdés
Mostanában nagyon nehezen tudok elaludni, amikor már félálomban vagyok, mindig eszembe jut az iskola, hogy nem sokára kezdődik, megint nagy lesz a nyomás, és ezt az érzést már csak az tudja fokozni, hogy állandó rémálmok gyötörnek, és idiótábbnál idiótább összefüggéstelen álmok. Már utálok lefeküdni, hajnalokig fenn vagyok, és aztán délben kelek fel, amivel elmegy az egész napom.De legalább aludtam. Már kaptam új ágyat is, mindig tornázok esténként, van egy ritmusos estém 8-10ig, de aztán jön az álmatlanság. Mit tehetnék ez ellen, hogy végre tudjak egy jót aludni lassan 1 éves szenvedés után?2010. júl. 31. 21:43
1/6 anonim válasza:
Nekem is ilyen problémám van és én megpróbáltam olvasni kicsit elalvás előtt. Mondjuk olvasok 1-1,5 órát, utána ég már a szemem, kicsit elfáradok és így jobban el tudok aludni. Próbáld meg. amúgy engem is nagyon tudnak nyomasztani a gondolataim, zakatol tőlük a fejem.
2/6 A kérdező kommentje:
Rendben majd kipróbálom, köszi...Már nem tudom mi segítene...Az altatót/ nyugtató egyszeri alkalommal kipróbáltam, de akkor jót aludtam, és nem volt semmi mellékhatása.
2010. júl. 31. 22:31
3/6 anonim válasza:
Nekem ugyanez a bajom, hogy nehezen alszok el mert 100ezer dolog jár a fejemben. Nekem úgy sikerül elaludnom, hogy becsukom a szemem, és egyszerűen bámulom a sötétséget -csukott szemmel-. :) Ilyenkor nem gondol az agyam semmire, és sikerül is tőle elaludnom. Az altatóra én is gondoltam, csak nem mertem kipróbálni, mert tudom ha hozzászokok, akkor nélküle már tényleg nem tudok majd elaludni.
19/F
4/6 anonim válasza:
Szerintem ne elalvás előtt tornázz, hanem napközben, elalvás előtt ha tornázol, attól csak teljesen felpörögsz :D Ennyit tudtam tanácsolni.
5/6 gtgunár válasza:
én amikor nem tudok aludni (3-ból két este) kitalálok valamit ami lefáraszt pl.:ébren álmodás(próbálok kitalálni egy történetet mintha álom lenne),filozofálok(a legjobb olyan dolgokról amikről keveset tudsz, nem értesz hozzájuk mert az hamarabb lefáraszt).
6/6 anonim válasza:
A testmozgás lenne a legjobb a feszültség levezetésére, de tüneti kezelésnek jó az altatótea is: Pannonhalmi teák közül a Szívnyugtató. Ettől én mindig nagyon jókat alszom, és semmi mellékhatás! kb. 500 ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!