Álmatlanság ellen milyen bevált gyógymód van, tapasztalatok?
Szia!
Én az autogén tréning módszerét ajánlom, ami egy relaxációs technika. Könnyen elsajátítható, és jól hasznosítható az elvalváshoz. Emellett még a stressz kezelésére is alkalmas. Nagyon tudom ajánlani a Jólélek Alapítványt: [link]
Nálam a következő módszer vált be. Magamhoz ölelem a macskát, akárhogy is tiltakozik, és úgy próbálok meg elaludni. A macska egy idő után megnyugszik, és elkezd dorombolni. Na, az a legjobb altató, amikor a jó meleg macska melletted dorombol.
Esetleg a kutya is szóba jöhet, ha nem nagyon büdös, vagy sáros. Bár dorombolni nem tud, de időnként nagyokat szusszant.
Ha felkel és nem tud visszaaludni, akkor ne próbálkozzon. Csináljon valamit, bármit, olvasson, tévézzen, takarítson és ne gondoljon arra, hogy most aludnia kéne, mert éjszaka van.
Ha nem megy az alvás, attól sem fog menni, ha ezt nagyon erőlteti. Egy idő után (pár nap) a sok áttakarított/átolvasott/átbármizett éjszaka után helyre fog ez jönni valószínűleg.
Részegen kell kefélni, utána garantált az alvás!!
;)
Szerintem ha legközelebb felébred akkor kapjátok elő a kártyát, rúgjatok be aztán téma és tuti, hogy fel sem fog ébredni reggelig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!