Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy dolgozzam fel, hogy...

Hogy dolgozzam fel, hogy kimaradtam az életből? Mit csináljak ha egy kupac szerencsétlenség vagyok?

Figyelt kérdés

25/f vagyok.

Sosem volt barátnőm,sose jártam szórakozni és még csak az nem is raktam le az életben semmit.

Se munkában se suliban.

Évek óta otthon unatkzom egyedül.

NEm szeretek emberek közé menni.

Eyg rakás szerencsétlenség vagyok.

Pedig semmi sem indokolja ezt az életemben.Jó helyre születtem és nem tudtam a lehetőségekkel élni.

ÉLpazaroltam 10 évet az életemből.

Nem tudom,hogy hozzam renbe ráadásul a gondolat,hogy mennyi mindenből maradtam ki megnyomorít.

Már sok mindehez késő.Sose lesz benne részem.

Ráadásul teljesen motiválatlan vagyok. Hihetetlenül.

Nem is tudom ide miért jöttem.

Ennyire nincs kivel beszélnem?

Elbuktam.

Mire rendbe tudnám hozni(amire nem látok esélyt) már végképp elszálnának az esélyeim.

A legszebb éveim üresen teltek le.

Nem tudom megbocsátani. Utálom magam sokminden miatt,de csak ront rajta.

2009. márc. 11. 21:37
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

Norbi kössz,de azt hiszem nem. ne húzzuk egymást le.

csak rosszabb lesz.

A 14:52-es öngyikos-gondolatosnak meg azt üzenem,hogy keress valamit ami eltereli a figyelemd. olvass,mennyi futni,kerékpár,mozi stb. nekem segít

2009. márc. 13. 20:06
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

Sürgősen kezdj el olvasni önfejlesztő könyveket,mint pl:A siker titka PLB,A titok,Hogyan működtesd a vonzástörvényét,célkitűzési könyveket,Teremts szabdon,csajozási könyvek-DVD,Váltsd valóra legvadabb álmaidat

Elmondom én is depis voltaqm csak én 15 évesen,most 22 vok.Akor voltam vagy 50kilós kis nyomi,elkezdtem edzeni most 90 vok.Kezdj el sportolni,mondjuk edzeni edzőterembe hidd el sokat fog segíteni.aki meg azt mondja hülye izomagyú vagy egyéb f*szság enged el a füled mellett,én is ezt tettem,persze olyanok mondják,hogy káros akinek a bagó lóg a szájából és bűzlik.Fel a fejjel.Adok egy házi feladatot csinálj egy célkitűzési könyvet,amibe céljaid vannak leírva,írj le mindent de mindent ami megfordul a fejedben.

2009. márc. 17. 13:12
 23/32 anonim ***** válasza:

Szuleid nem segitenek neked abban, hogy csinalj valamit az eleteddel? Hogy tudjak elnezni, hogy otthon vagy es semmit nem csinalsz? Furcsa.

Nem mindenki talpraesett, sot szerintem a legtobb ember nem az. De attol meg lehet szorgalmasnak lenni. Beiratkozni tanulni valamit, ami erdekel, eljarni a suliba, levizsgazni. Tanarhoz jarni, hogy felkeszitsen nyelvvizsgara. Ehhez szorgalom kell, meg persze penz is, de csak segitenenek a szuleid ha latnak hogy igyekszel.

Sportolj, csapatban, zenere. Egyedul futni depisen nem lehet egy felemelo erzes, talan akkor is gondolkodsz, hogy jaj, milyen benan futok...stb. Mozi? Hat szerintem az sem a legjobb megoldas egy sotet moziban ulni, filmet otthon is lehet nezni.

A lenyeg a tarsasag.

Szerintem kulfoldre is kimehetnel, dolgozol, es hidd el eleg gyorsan osszetudnad szedni magadat. 25 eves vagy, de ugy irsz, mintha 100 eves lennel. Ha csak ragodsz, hogy semmid nincs, ugy nem is lesz. De ha most azonnal elkezdesz valamit szorgalmasan csinalni, hidd el meglesz az eredmeny! Kezdd el, most!:))))

2009. márc. 17. 13:48
 24/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsokat,komolyan

PLB?

Olvastam az A Titok című könyvet és nem mentem vele semmire. Ideges lettem tőle és az élettől is elment e kadvem. Csak felnyomja az agyvizem.A filmet is láttam.

Utánnéztem enneka Vonzás törvénye dologna

Nálam nem működik.

Pedig tök jó lenne.Tiszta szívemből mondom.

Már most ideges vagyok,hogy írok róla.

Amikor megtudtam,hogy mi is valójában arra döbbentem rá,hogy évekkel ezelőtt ezt már csináltam.Sokáig.

Úgy ahogy a könyveb áll.

Eredmény nélkül.

teremtsd meg amit akarsz,blabla bla persze,hiszi a piszi

A világ nem így működik szerintem.

Pedig pontosan azért kerestem,mert az olvastam ról,hogy mindet megváltoztat. Há nem.

Ideges leszek az ilyen könyvektől,mert elhitetik veled,hogy jobb lesz meg reményt ad. Ami nagyon hamar szertefoszlik. Aztán a leírtak meg szépen cserben hagynak. Nekem ez már így is seb. Reméltem és nem kaptam semmit.

Azért köszönöm a tippet.

Csajozási könyvek,dvd.

ezekről is hallottam már. De biztos nem égetném le magam azzal. A csajozáshoz is béna vagyok.

Ugyan vettem egy dvd(minek?) amit még nemláttam,mert nem otthonról netezek. nem tudom megnézni.Egyébkén semmit nem fűzök hozzá.

Szlogenben sem vagyok. "Mert a csajozás tanulható"-akinek

Tudod mekkora barom vagyok?

2006 óta tudok ezekről a csajozós dolgokról. Mégse lett belőle semmi. csak a kíváncsiság miatt érdekelne.

Nem hiszem,hogy meg tudnának tanítani.

Ahhoz előbb sok máson kellene változtatni szerintem.Addigra meg kiöregedek belőle.

nyertem kedvezményeket,meg ingyenes előadást.egyiket sem vettem igénybe. messze lakok BP-től.

Gondoltam már a gyúrásra. elég sokat gondolok rá.Meg valamilyen önvédelmi sportra.

Egyikre se tudtam rászánni magam. Itt is csődöd mondtam.

Azért magamtól szoktam edzegetni valamit.

Sokat nem ér,de legalább levezetem az indulatokat.

Miért jó ha leírom azokat?

Egyébként céljaim sincsenek. Álmaim,vagy vágyaim.

De azok nem célok,mert nem lesz,nem lehet belőlük semmi.

Azért vagyok nehéz helyzetben,mert céljaim sincsenek amiket szeretnék elérni.

Jók amiket tanácsolsz csak még nem jöttek be.

Nem tudom merre induljak.

Én is azt hittem,hogy jobb lesz ha elolvasom azokat.

2009. márc. 18. 20:21
 25/32 A kérdező kommentje:

Jó,hogy ilyen bíztató dolgokat írtok.Kcsit jóbb lesz től.

Olyan,mint ha kicsi erőt kapnék tőle.

Csak blűl valami rőgtön leállít,Á,úgy se fog sikerülni.

Itt szeretnémm megjegyezni,hogy az év elejé kitöltött teszt szerint nem vagyok depis. Azt mondta nincs semmi bajom. Neki is elmondtam az életem.

Biztos,hogy támogatnának,meg most is ha valami olyasmi van.

Volt évekkel ezelött amikor 7-10 napig a lakásból semmentem ki. Akkor sem csináltak semmit.

Szerintem rám várnak. Nem erőltetnek semmit.

Tudnád mennyire zavar,hogy még csak szorgalams sem vagyok.

A tanulásról már lemondtam. Buta vagyok hozzá. nem tudnék elvégezni egy egyetemet.

Jártam tanfolyamra és lett nyelvvizsgám. Persze ha szorgalmasabb vagyok akkor már a gimiben leteszem.

Végül is lett.

Még csak zenét sem hallgatok. Táncolni meg.... jól lenne

Nem futok bénán!

Néha nagyon tudom élvezni.Mind a sprinteket mind a km-ket.

CrosFitt érdekelne csak nincs a környéken.

Töredelmesen bevalom,hogy társasági életem nulla.

Külföld. foglalkoztat.

Unalmasab az életem,mint egy öreg nyugdíjasnak.

totál el agyok tévedve és nem tudom mit csináljak.

-"De ha most azonnal elkezdesz valamit szorgalmasan csinalni, hidd el meglesz az eredmeny! Kezdd el, most!:)))) "- úgy szeretnék az ilyenekben hinni,még olvasni is jó

2009. márc. 18. 20:49
 26/32 anonim ***** válasza:
48%

Én vagyok "20 éves depis kolléga"...

Szerintem próbálj keresni valamit, amiben jó vagy, és szívesen csinálod. Én pl. programozok 13 éves korom óta, és ezt még mindig szeretem.

Egy kényelmes, egyszerű dolog, amihez még csak kizmodulnod sem kell: egy netes játék, ahol van fórum, és ezáltal közösség. Én így több, hasonló érdeklődésű emberkét ismertem meg, akikkel a mai napig tartom a kapcsolatot, talizunk néha, mozi stb.

Bármilyen tevékenység jó, amit szeretsz, az a lényeg, hogy ne kényszerből, hanem élvezetből csináld!

Ez is segít.

2009. márc. 19. 06:59
 27/32 anonim ***** válasza:

Azért vagy lüke kedves, mert 25 évesen azt gondolod, lemaradtál valamiről. Hogy mikor kezdesz el élni, azt Te döntöd el... Nincs időkorlát. Az egyik ismerősöm 75 évesen érezte úgy, hogy lemaradt valamiről. Nem nyafog, vett egy laptopot, beköttette a netet és most tanul, megint, két szívműtét után, fél lábbal a sírban..

Az meg, hogy nem tettél le semmit az asztalra relatív.

Én sem tettem le, amit ez a majom világ értékelhetne. De mégis úgy érzem, sok mindent megéltem és jól érzem magam a bőrömben, pedig 32 évesen sincs sok mindenem... :)

Értékrend. Ez egy fontos dolog... Gondolkozz el rajta.

És hagyd abba a nyavalygást, mert csak magadtól veszed el az időt... Hány napja foglalkozol vele, hogy mit szalasztottál el eddig? Pont ennyit már élhettél is volna...

Én nem a technoszférát ajánlom a bulit, meg a koncertet, mert nem biztos, hogy az ott javarészt megtalálható felszínesség segít rajtad... De a társaság fontos.

Az is jó lehet, ha kiész időnként a zöldbe és meghallgatod a SAJÁT gondolataidat... Aztán mehetsz ám másokkal is... A sport is jó, sok előnye van...

Na, felálni, kapcsold ki a gépet és éledj újra! :)

2009. márc. 19. 17:26
 28/32 anonim ***** válasza:

Holnap menjel el egy konditerembe, iratkozzal be! Vegyel jo goncot fel magadra, es menjel el nem is ugy mondom, hogy gyurni, csak kondizni. Ez legyen az 1. lepes.

Utana menjel el a munkaugyi hivatalba, kerjel segitseget, kulfoldre szeretnel menni. Beszelnek veled remelhetoleg, jelentkezzel kulfoldi allasra!!! Mi a szakmad? Azt irod tanulni mar nem akarsz, ok. Nyelvvizsgad van, milyen?

A munkaugyiben segitenek ingyen kesziteni egy nagyon jo oneletrajzot is! Szokott lenni csoportos foglalkozas is, ingyenes, ahol allasinterjura keszitenek fel. Jelentkezzel arra a csoportos foglalkozasra, nagyon jo.

Lenne kedved dolgozni egy vilagjaro luxushajon? Jo lenne, ugye? Jelentekezzel egyre, es menjel, lass vilagot. princesscruises.com

Menjel el fodraszhoz, vegyel par jo ruhat magadnak, parfumot is, es indulj! Elotted az elet! Lass vilagot, ne felj, nincs mitol. Hidd el nem vagy kevesebb, mint barki mas a vilagon.

Ha az 1. lepest megtetted, utana tedd meg a 2. lepest is. Hidd el sikerulni fog, moccanj ki a szobadbol, es moccanj el Magyarorszagrol is talan, otthon rengeteg a pesszimista, negativ szomoru ember. Mondjuk nem csoda.

Szoval reggel irany a kondieterem! Menjel, mert visszajovok, es varom a beszamolodat mi tortent a konditeremben:))))

2009. márc. 19. 18:12
 29/32 A kérdező kommentje:

06:59

még keresem azt amiben jó lehetnék.

2009. márc. 23. 20:01
 30/32 A kérdező kommentje:

17:26

Jó,persze,hogy én döntöm el. Csak nincs merszem hozzá meg tapasztalatom. Amivel már rendelkeznem kellene.

Viszont igazad van.

A nyavajgással nem napokat vettem el magamtól hanem éveket. És ami a legjobban idegesít,hogy ezzel éni stisztában vagyok. Mégsem sikerült.

Nincs elég bátroságom élni és vállalni magam. Meg szembenézni az emberekkel.

,,Én nem a technoszférát ajánlom a bulit, meg a koncertet, mert nem biztos, hogy az ott javarészt megtalálható felszínesség segít rajtad"- tudod ebben is igazad lehet csak pont ezt hiányolom az életemből.

Pont az ilyenekből maradtam ki.

Ma is voltam a züldben. Én pont az szeretem ha nem hallom a saját gondolataimat. Megnyugtat a semmire gondolás. Amikor nem jár semmi a fejemben.

Sportból meg,hogy jön a jó idő egyre több lesz az életemben.

2009. márc. 23. 20:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!