Hogy dolgozzam fel, hogy kimaradtam az életből? Mit csináljak ha egy kupac szerencsétlenség vagyok?
25/f vagyok.
Sosem volt barátnőm,sose jártam szórakozni és még csak az nem is raktam le az életben semmit.
Se munkában se suliban.
Évek óta otthon unatkzom egyedül.
NEm szeretek emberek közé menni.
Eyg rakás szerencsétlenség vagyok.
Pedig semmi sem indokolja ezt az életemben.Jó helyre születtem és nem tudtam a lehetőségekkel élni.
ÉLpazaroltam 10 évet az életemből.
Nem tudom,hogy hozzam renbe ráadásul a gondolat,hogy mennyi mindenből maradtam ki megnyomorít.
Már sok mindehez késő.Sose lesz benne részem.
Ráadásul teljesen motiválatlan vagyok. Hihetetlenül.
Nem is tudom ide miért jöttem.
Ennyire nincs kivel beszélnem?
Elbuktam.
Mire rendbe tudnám hozni(amire nem látok esélyt) már végképp elszálnának az esélyeim.
A legszebb éveim üresen teltek le.
Nem tudom megbocsátani. Utálom magam sokminden miatt,de csak ront rajta.
22:42
Nem neveltek vas szigorral,de nem is hanyagoltak el.
Inkább szabad utat kaptam.
Tényleg volt egy mélyebb szakaszak az életemben és nem igyekeztek kirángatni.Meg hát már nem voltam olyan kicsi,hogy csak úgy parancsolgassanak.
De a felellősség nem az ővék.Én szúrtam el.
Tudod 25 évesen nem férfi vagyok. Gyerek vagyok ésezt komlyan mondom. Gyerek.Messze vagyok a férfitől.
Én nem tudoksemmit letenni az aztalra és ez azért bánt.
Jó családban nőttem fel.Én úgy érzem.
Sok ismerősömnek szétesett a családja. Nálik voltak problémák nálam nem.
23:55
Akkor neked se lehet csudajó kedved.
Azt írod,hogy rossz helyre születtél.
Amről nem tehetsz.Legalább van mire fogni.
Nekem nincs.
Én is visszahúzódó vagyok.
Nem szeretek ismeretleneket megszólítani,de néha ismerősök között sem beszélek szívesen.
Segít? nem segít?
Valahol jó tudni,hogy nem vagyok egyedül a problémámmal,de nem szeretek más rossz helyzetéből erőt meríteni.Az olyan,mint ha kárörvendő lennék.
Neki még nálam is rosszabb!!!-ezt nem szeretem
Járnék én szórakozni,bulizni csak nem érzem túl jól magam ilyen helyeken.
Előbb utóbb muszály lesz legalább kipróbálni.
A nagy kérdés,hogy ne törődjek a múlttal?Hogy tegyem túl rajta magam?
Egyszerűen az van a fejemben,hogy 30-35től már csak rosszabb lesz.Addig kellett volna élni.
Mire belejövök és megtanulok élni addigra pont ennyi leszek. Ízelítőt kapok abből,hogy milyen lehetett volna.
Ezt nem biztos,hogy akarom. Akkor inkább ne is ismerjem meg. Drasztikus változás kell.
Olyan,mint ha elpazaroltam volna a fiatalságom.
Az elmulasztottakban már sose lesz részem.
Nagyon fontos korszaknak tartom ami nekem kimaradt.
Szoktam én jólérezni mgam,de csak csendben és magamban.
Én is ilyen vagyok, de én csak 20, de 5 év múlva ugyanott leszek, ahol te:)
Én 20 évet pazaroltam el, de lexarom, nem érdekel. Én élem a saját kis satnya életem, ami totál értelmetlen, és ha egyszer végképp nem lesz miért élnem, hát abbahagyom. Mostanában elég depressziós vagyok, sokat gondolok az öngyilkosságra.
Két dolog: ne utáld magad, az önvádnak semmi értelme! Csak magadnak ártassz vele!
Keress valami rövidtávú célt, pl. próbálj összeszedni annyi pénzt, hogy egy új telót tudj venni, egy tanfolyam, nyelvvizsga vagy bármi.
Amúgy meg aki nem lesz depressziós 30 éves kora elött, az teljesen hülye és a gondolkodást alapvető szinten sem sajátította el. Szóval jogos:)
23:31
dógozok a prblémámon.
Az is lehet,hogy nem irogatsz.
"Amúgy meg aki nem lesz depressziós 30 éves kora elött, az teljesen hülye és a gondolkodást alapvető szinten sem sajátította el. Szóval jogos:)"
Tehát akkor bolond vagyok,de annyira mégse??
Nekem eszem ágában sincs magamnak ártani.
Még sok mindent szeretnék csinálni,kipróbálni.
Csak nem tudom a kiutat a helyzetemből.Meg,hogy válthatnám valóra amit szeretnék.
Ha ezek mennének biztos nem nyavajognék. Nem rágódnék annyit a múlton.
Te meg ne légy öngyilok. Azzal aztán semmit nem oldasz meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!