Mi a sz@rt csináljak!?
s ezt honnan gondolod?mindenki szamit valakinek... az is lehet, hogy nem is ismered de szamitassz valakinek
amugy nem valaszoltal a kerdesemre:hany eves vagy?:D
16:48 vagyok. NA EKKORA BAROMSÁGOT MÉG CSAK LE SE ÍRJÁL!!!
Méghogy Te nem kellesz senkinek... megértem, hogy így érzed. De nem egy olyan embert ismerek, akinek hasonló családi körülményei voltak, mint neked, és most boldogan élnek, családjuk, gyerekeik, vőlegényük, vagy menyasszonyuk van. A második szomszédomban élő csajszi (28 éves) családjánál kis korában addig fajult a dolog, hogy az apja megölte az anyját (megkéselte) Na gondolj bele neki is mennyire szar lehetett... De most van egy vőlegénye aki odáig meg vissza van érte, augusztusban lesz az esküvő... Egyébként nyugodj meg, mert én sem vagyok az a típus aki után futnak a fiúk. Képzeld, 15 évesen még nem csókolóztam, sőt, nem is jártam senkivel. ÉS NEM BÁNOM!. Tuidom, hogy majd úgyis jön magától. Ezen ne búslakodj!Igaz barátnőm nekem is csak 2 van, de szerintem ők meg felérnek egy egész osztállyal. És egyébként nekik is számítasz. Bocsánat, hogy felteszem ezt a kérdést, de apukád nem részeges? V anyukád?
Na mindegy száz szónak is egy a vége, sok mindenkinek számítasz!! De ha nem találsz senkit, már alapból nekem számítasz :) Ha gondolod írj priwit!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!