Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem komoly, de meghallgatnátok...

Nem komoly, de meghallgatnátok és akit "érint", válaszolna? Részletek lent.

Figyelt kérdés

Bocs h ezzel terhellek itt titeket. Ha nem ide tartozik majd átrakják máshova.

Egész egyszerűen szeretném kipróbálni milyen az amikor strandon a medencében megfognak és fejjel lefelé tartanak a víz alatt. Kinőttem az ilyen játszadozós korból, de amikor ez a dolog eszembe jut, a gondolata is felizgat. Gyerekkoromban nem volt részem az efféle játékokban. Szóval az érdekelne, volt-e valakinek része ilyenben és milyen volt, milyen érzés.

Tudom, biztos hülyén hangzik. De érdekelne. Privátot is írhatna, aki valamilyen módon kivette a részét ilyen játékból, de itt is szívesen beszélgetnék róla. Meg hogy ilyen mint játék van-e vagy csak az én agyszüleményem, azt nem tudom.

És normális válaszokat lécci

2011. máj. 8. 10:51
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

21:17 sajnálom

"csak" simán lenyomtak vagy azt csinálták amit írtam? azért kérdezem mert nem világos teljesen melyik része volt rossz.

2011. máj. 9. 23:07
 12/14 anonim válasza:
Hát "csak" lenyomtak,de sztem az még kellemetlenebb ha fejjel lefelé fordítanak.Elég érdekes h ilyeneket akarsz kipróbálni,még sose hallottam h ez vkinek jól esett volna.:D
2011. máj. 10. 19:00
 13/14 anonim válasza:

ha jól értem amit írzs, én unokahugommal ezt sokszor csináltam a strandon, szerette. lenyomtam a fejét a víz alá, a lábát megfogtam, felemeltem és így tartottam kicsit.

esetleg mutassalak be neki? ^^

2011. máj. 13. 12:05
 14/14 A kérdező kommentje:

05-13 12:05 Szívesen kifaggatnám milyen érzés volt neki.

Mennyi ideig tartottad szegény? XD

2011. máj. 16. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!