Nem komoly, de meghallgatnátok és akit "érint", válaszolna? Részletek lent.
Bocs h ezzel terhellek itt titeket. Ha nem ide tartozik majd átrakják máshova.
Egész egyszerűen szeretném kipróbálni milyen az amikor strandon a medencében megfognak és fejjel lefelé tartanak a víz alatt. Kinőttem az ilyen játszadozós korból, de amikor ez a dolog eszembe jut, a gondolata is felizgat. Gyerekkoromban nem volt részem az efféle játékokban. Szóval az érdekelne, volt-e valakinek része ilyenben és milyen volt, milyen érzés.
Tudom, biztos hülyén hangzik. De érdekelne. Privátot is írhatna, aki valamilyen módon kivette a részét ilyen játékból, de itt is szívesen beszélgetnék róla. Meg hogy ilyen mint játék van-e vagy csak az én agyszüleményem, azt nem tudom.
És normális válaszokat lécci
21:17 sajnálom
"csak" simán lenyomtak vagy azt csinálták amit írtam? azért kérdezem mert nem világos teljesen melyik része volt rossz.
ha jól értem amit írzs, én unokahugommal ezt sokszor csináltam a strandon, szerette. lenyomtam a fejét a víz alá, a lábát megfogtam, felemeltem és így tartottam kicsit.
esetleg mutassalak be neki? ^^
05-13 12:05 Szívesen kifaggatnám milyen érzés volt neki.
Mennyi ideig tartottad szegény? XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!