Félek, hogy ez valami komoly agybaj nálam. Mi lehet a megoldás?
Szexuálisan vonzónak tartom a "szörnyetegeket", vagyis a filmek, játékok negatív szereplőit, akik a legrémisztőbbnek számítanak. Folyton azon kapom magam, hogy ilyenekről fantáziálok pl.: [link]
Nagyon megköszönném, ha tudnátok valami megoldást erre a hóbortra.
21/L
pedig a pszichológus szerintem tudná a választ, kár ,h sokan azt gondolják ,h aki pszichológushoz jár az bolond.
pedig nem így van.
szerintem itt tedd fel a kérdést és el se kell menned orvoshoz.
Ööööö... hát, gondolom van benned egy kis elfojtott agresszió. Ahogy bennem is volt. Én pl jártam pszichoterápiára, de elsősorban nem emiatt mentem... csak hát ott végül kiderül sok minden. :)
Amúgy kevésbé szörnyetegeket, de én is vonzónak találtam/találok a mai napig is. ^^" Én tök jól elvagyok ezzel, nem zavar egyáltalán. Talán túl sok hentai animét néztem anno... bár azt már azért kezdtem, hogy az ilyen jellegű vágyaimat kiélhessem vhol. :D Amúgy meg mostanság már azt gondolom, h mivel kevés igazán férfias pasival találkozni manapság, talán így kompenzálom a hiányérzetet. Erőszakos, vad, erős, félelmetes, agresszív hímekkel. :D Amúgy tök normális és agyilag egészséges vagyok. :)
27/L
ő nekem is bejön :D meg a film is :D
viccen kívül nem tudok mást mondani sajnos, viszont lehet jobb lenne valami ingyenes szakemberrel beszélni...ha csak képen vonzódsz hozzá, még én nem nevezném kórosnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!