Állandó fáradságérzet, levertség, aluszékonyság, szívdobogás érzése, önbizalomhiány, kedvtelenség, mi ez?
Vas + magnéziumpótlás, lúgosítókúra, rendszeres mozgás.
Nekem ez a kombó segített.
Egyszer nagyon ideges lettem és olyan fájdalmat/görcsöt éreztem a szívemben, hogy azt hittem ott halok meg (alapvetően folyton fájt a mellkasom meg szúrt a szívem, de ez az eset volt a legdurvább mindenféle túlzás nélkül volt iszonyatos halálfélelmem). Viszont ez eléggé motivál abban, hogy ne idegeskedjek akármi történik.
Egy emeletet se tudtam lépcsőzni (hullafehérség, szédülés, fájdalom, náthás zombihörgés) ébredéskor 100+ volt a pulzusom.
Most már viszonylag simán feljövök a negyedikre, a pulzusom pedig általában normál tartományban van, így mindenképp megéri kipróbálni a fentebb említett módszereket.
18.04 vagyok. Baromi fáradt vagyok én is, nekem is stresszes a mhelyem. Most is ragad le a szemem...úgy kellett magam rávenni, hogy rendet rakjak és megfőzzek mire a férjem haza ér. Ja és ma is voltam eddzeni.
36/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!