Úgy érzem, mintha nem is léteznék. Mindent homályosnak érzek. Ez milyen betegség?
Figyelt kérdés
Furcsa tompa fátyolt érzek, ami a világtól elválaszt.Ez skizofrénia,vagy micsoda? Valamikor ez párosul erős szorongással is.Nemrég hagytam abba az alkoholizálást egyébként.2011. ápr. 30. 19:31
11/11 A kérdező kommentje:
Az viszont igaz, hogy most viszont eléggé izgatott vagyok.Ez egy turmixhangulat, melynek alapelemei a következők:mint mondtam:izgatottság, szomorúság, és félelem,illetve otthontalanság.Lehet, hogy az egész előbbiekben leírtak mögött ez húzódott meg.Sajnos szerelmes vagyok valakibe,aki nem biztos hogy megérdemli, illetve lehet, hogy nem is lesz ebből a kapcsolatból semmi, mert nagyon megsértettem szegényt.Részegen sem jó, de józanul sem, de azért józanul jobb, ezért nem is akarok visszaszokni a piára.Igazából fizikailag nem voltam hozzászokva, csak lelkileg.De jobb ez az állapot, amiben vagyok, mint a részegség.SOHA TÖBBET NEM AKAROK RÉSZEG LENNI! Kinőttem a részegség szeretetébőL.
2011. máj. 3. 18:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!