Úgy érzem, mintha nem is léteznék. Mindent homályosnak érzek. Ez milyen betegség?
Figyelt kérdés
Furcsa tompa fátyolt érzek, ami a világtól elválaszt.Ez skizofrénia,vagy micsoda? Valamikor ez párosul erős szorongással is.Nemrég hagytam abba az alkoholizálást egyébként.2011. ápr. 30. 19:31
1/11 anonim válasza:
Nekem a leírásod alapján derealizációnak tűnik. Ha nem múlik el 1-2 héten belül, keress szakembert. Szar érzés, ismerem.
2/11 anonim válasza:
Egyébként lehet, hogy összefüggésben áll azzal, hogy abbahagytad a piálást. Az agyad hozzászokott az alkoholos állapothoz, és idegen neki a józanság. Szerintem csak idő kérdése.
3/11 A kérdező kommentje:
Igen, nagyon roszz érzés,és furcsa.
2011. ápr. 30. 19:48
4/11 anonim válasza:
Esetleg alacsony vércukorszint vagy kevés folyadék. Igyál minimum 3 litert/nap. Pár nap alatt rendeződik, ha ez a baj.
5/11 A kérdező kommentje:
Remélem, hogy megszűnik hamar, mert NAGYON ROSSZ.
2011. ápr. 30. 19:50
6/11 tetris válasza:
Akármilyen rossz is, most már ne add fel! Ha sikerült leszoktatnod magad a piáról, akkor ez már csak az utóhatás, ahogy a mérgek lassan kiürülnek a szervezetedből. Nem vagy beteg, csak tisztul a véred, a tested. Bírd ki! A leszokáshoz szívből gratulálok, és nehogy visszaess!!!!!!!!!
7/11 anonim válasza:
A legtöbb személyiségzavarhoz hozzátartozik.
8/11 anonim válasza:
Nekem akkor volt pont ilyen, mikor depressziós-pánik beteg lettem. Olyan volt, mintha egy függöny lenne a szemem elött és mintha nem is én lennék...mintha kívülről látnám magam. Baromi rossz érzés...
9/11 anonim válasza:
Nekem is így kezdődött a pánikbetegségem, ilyet csak "zöld" miatt éreztem azelött, soha többé semilyen olyat, kaptam mellé pánikbetegséget!!!
10/11 A kérdező kommentje:
Tegnap éjjel voltam futni,pontosabban mondva tegnap éjjel és ma hajnalban, ugyanis hajnalig nyúlt a futásom, mert 23:49 perctől 0:43-ig futottam, és jót tett nekem.Ma már jobban vagyok.Hogy a futástól javult e,vagy nem azt nem tudom.
2011. máj. 3. 18:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!