Mitől van ez? Ha felébredek hirtelen néha hallucinálok :S Vmi baj van a fejemben vagy ez normális?
Nem mindig van ilyen hanem 2-3 hetente egyszer kb. A legelső az az amire emlékszem h felébredtem éjszaka és láttam h egy HATALMAS pók mászik az ablakon (én nagyon félek a pókoktól), annyira igazinak tűnt h kiszaladtam a szobából megvártam amíg a többiek felkelnek persze nem volt a szobámban semmi... azóta már többször volt ilyen pók abban mondjuk az a jó h azt már felfogom az agyammal h nem igazi :D És várok 10-20 másodpercet és eltűnik. De az a baj h nem mindent veszek észre h nem igazi :S Pl volt olyan h egy ilyen fehér ember alakú folt mint egy szellem végigsuhant a szobán, meg h felkeltem és úgy hallottam mintha vki suttogna a fülembe (azt nem értettem h mit), vagy h bejött anyám és azt mondta h meghalt az öcsém, aztán kiment :S És nagyon durván igazinak tűnnek amúgy. Általában max. 1 percig tartanak, aztán elmúlnak van amelyiket felismerem h nem igazi van amelyiket nem :S És mondom nem mindig van ilyen csak 2-3 hetente de elég ijesztő :S Ez mitől lehet ez normális dolog? Ugye nem vok kattant vagy vmi ilyesmi? :S
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!