Mit tegyek? Depresszióm, önbizalomhiányom, üldözési mániám van egyszerre!
Utóbbi 2 eddigi egész életemen végigkísért, depresszióm nem tudom hány éve van:( Orvos nélkül lehet ez ellen tenni valamit? Nem szeretnék orvosi segítséget, mert nem merek megnyílni senki idegen előtt. Ismerősnek meg főleg nem, ha a bajaim feltárásáról van szó.
Bocsi, ha rossz kategóriába írtam, de nem igazán tudom eldönteni, hogy ez most hova való.
Ha bármi kérdés van, nyugodtan lehet kérdezni.
16/L
Kérdező: aszem itt mindenki baromnak tűnik. részvét.nyugi, jó helyre írtad.hát, a sport nem rossz, úgy feszültségoldásnak. Menjél csak egy pszichológushoz, az jó haver. pihenj sokat. üldözési mánia? az nem jó. ezt egy dokival kéne megbeszélned szerintem. Inkább bízz bennük, ne a válaszolókban( én pl. saját magam is kétségbe tudom vonni, hogy hiszel nekem, azt te döntöd el:)).Önbizalomhiány? Miért? Nem vagy szép? Nem vagy okos? Én sem. És kit érdekel? Az meg nem tud hegeülni(én tudok...asszem). ha önbizalomhiányod van, menj el egyet bulizni. oké, 16 vagy, valami kisebb gyerekdiszkóba, vagy mi az... Jót tesz. Esetleg vegyél magadnak jó cuccokat, keress egy barátnöt(ha van), és kérd ki a tanácsát(mármint ha olyan). vagy anya. lehet hogy teljesen sötétek néha, azért értenek is dolgokhoz.
Tehát: anya, egy kis sírás, nyugi, légy lazább, esetleg olvass, Merengőzz(harry potter,ha szereted.:)), és a pszichológus.
Ennyit tudok mondani, ha akarod megteszed, ha nem, nem.
BEVÁLLALOD?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!