Mi lehet a bajom? Nem tudok aludni, de mostanában már extrém módon. Először kipróbáltam, hogy délután nem pihenek le, de akkor sem alszom el előbb, csak olyan vagyok egész nap, mint egy hulla.
Csak azért kérdeztem hány éves vagy, hogy nem lehet-e vmi pubertáskori hormonőrület, de 22 évesen már nem hiszem... meg csak úgy is kiváncsi voltam rá...:-)
A citromfű nem egy nagyon erős tea, inkább nyugtató hatású, mint altató. Elég lassan hat, legalábbis nekem lefekvés előtt 1,5-2 órával kell meginnom...
Remélem minden rendbe jön, és akkorákat durmolsz majd, mint a ház...:-)
Hát, eszem c vitmaint, meg magnézium pezsgőtablettát, amiben van b vitamin is, meg kálciumos tablettát is.Amellett életmódváltásból minden nap eszem salátát, amit én állítok össze(saláta, jégsaláta,paradicsom, paprika,hagyma,uborka stb.)minden nap eszem almát és banánt is, ezért gondoltam, hogy viszek be elég vitamint.Vagy mégsem?ab1 mire hat?azt hittem először, hogy vashiányos vagyok, mert elég sápadt is vagyok, de a vérképemben jó volt.Annak lehet hozzá köze, hogy sok volt a véremben a fehérvérsejt?a dokim szerint valami gyulladás van bennem, de ő az allergiámra fogta, meg elég sok baj va na fogaimmal, arra.Vélemény?
És nagyon kösziiiiii az eddigi hozzászólásokat, nagyon jól esik, hogy ennyien próbáltok segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!