Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi lehet a bajom? Nem tudok...

Mi lehet a bajom? Nem tudok aludni, de mostanában már extrém módon. Először kipróbáltam, hogy délután nem pihenek le, de akkor sem alszom el előbb, csak olyan vagyok egész nap, mint egy hulla.

Figyelt kérdés
Most kaptam rá altatót, de a hatása nálam abban kimerül, hogy zsibbad tőle a lábam, meg a kezem. Nem tudom már mit kellene kipróbálnom.Az a baj, hogy az agyam zakatol olyankor ( a legjobb ötleteim ilyenkor szoktak jönni), és nem tudok kikapcsolni. Az a rossz az egészben, hogy amiatt, hogy kialvatlan vagyok nem tudok semmit csinálni egész nap. Fáradt vagyok, állandóan ingerült, hangulatingadozásom van, és nem tudok koncentrálni. Szóval mit tehetnék? (amugy nem vitamin hiány, mert szedek kiegészítőket is, és sok gyümölcsöt eszem. A vérképem is jó, szóval nem vashiány)
2011. ápr. 20. 20:55
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
Hát nagyon köszönöm, ma benézek egy bioboltba, és megpróbálok venni valamit.Képzeljétek tegnap már fél háromkor elaludtam.Lehet már készül a tudatalattimXDDD
2011. ápr. 22. 08:37
 32/36 anonim ***** válasza:
Lehet :) Mire beszerzed a teát már nem is kell felhasználnod :D Remélem megoldódnak majd a problémáid!
2011. ápr. 22. 16:01
 33/36 anonim ***** válasza:

Csak azért kérdeztem hány éves vagy, hogy nem lehet-e vmi pubertáskori hormonőrület, de 22 évesen már nem hiszem... meg csak úgy is kiváncsi voltam rá...:-)

A citromfű nem egy nagyon erős tea, inkább nyugtató hatású, mint altató. Elég lassan hat, legalábbis nekem lefekvés előtt 1,5-2 órával kell meginnom...

Remélem minden rendbe jön, és akkorákat durmolsz majd, mint a ház...:-)

2011. ápr. 22. 18:03
 34/36 anonim ***** válasza:
Én a Lenkei-féle Kal-mag italport mondanám, lefekvés előtt fél órával iszol egy fröccsöt belőle, aztán úgy alszol mint a mormota. Mellesleg mennyi B1 van a te vitaminodban? Érdekelne az összetétele.Lehet hogy az nem jó.
2011. ápr. 22. 20:13
 35/36 A kérdező kommentje:

Hát, eszem c vitmaint, meg magnézium pezsgőtablettát, amiben van b vitamin is, meg kálciumos tablettát is.Amellett életmódváltásból minden nap eszem salátát, amit én állítok össze(saláta, jégsaláta,paradicsom, paprika,hagyma,uborka stb.)minden nap eszem almát és banánt is, ezért gondoltam, hogy viszek be elég vitamint.Vagy mégsem?ab1 mire hat?azt hittem először, hogy vashiányos vagyok, mert elég sápadt is vagyok, de a vérképemben jó volt.Annak lehet hozzá köze, hogy sok volt a véremben a fehérvérsejt?a dokim szerint valami gyulladás van bennem, de ő az allergiámra fogta, meg elég sok baj va na fogaimmal, arra.Vélemény?

És nagyon kösziiiiii az eddigi hozzászólásokat, nagyon jól esik, hogy ennyien próbáltok segíteni!

2011. ápr. 22. 21:21
 36/36 anonim ***** válasza:
Na, rendbe jöttél? Mi segített?
2011. ápr. 27. 15:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!