Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi lehet a bajom? Nem tudok...

Mi lehet a bajom? Nem tudok aludni, de mostanában már extrém módon. Először kipróbáltam, hogy délután nem pihenek le, de akkor sem alszom el előbb, csak olyan vagyok egész nap, mint egy hulla.

Figyelt kérdés
Most kaptam rá altatót, de a hatása nálam abban kimerül, hogy zsibbad tőle a lábam, meg a kezem. Nem tudom már mit kellene kipróbálnom.Az a baj, hogy az agyam zakatol olyankor ( a legjobb ötleteim ilyenkor szoktak jönni), és nem tudok kikapcsolni. Az a rossz az egészben, hogy amiatt, hogy kialvatlan vagyok nem tudok semmit csinálni egész nap. Fáradt vagyok, állandóan ingerült, hangulatingadozásom van, és nem tudok koncentrálni. Szóval mit tehetnék? (amugy nem vitamin hiány, mert szedek kiegészítőket is, és sok gyümölcsöt eszem. A vérképem is jó, szóval nem vashiány)
2011. ápr. 20. 20:55
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Én nagyon kiváncsi vagyok..nem dobod be a közbe??? :-)
2011. ápr. 21. 18:08
 22/36 anonim ***** válasza:
Szerintem is kiírhatnád ide :) sokan kiváncsiak lennének rá! Én is.
2011. ápr. 21. 18:51
 23/36 anonim ***** válasza:

Úgysem fog tetszeni nektek...:/ de...fű... Egyik barátomnak alvászavari voltak, meg pánikbetegsége, aztán mióta esténként eltol egy cigit, semmi baja.

Én is aludtam már a hatása alatt, nagyon pihentető tud lenni, frissen kelsz reggel. Mondjuk én alapból is elég jó alvó vagyok.

2011. ápr. 21. 20:15
 24/36 anonim ***** válasza:

De figyusz már, Én nem vagyok semmi jónak elrontója, de tegyük fel, hogy bejön neki..akkor örökre füveznie kell??? Vmi olyan megoldásra van szükség, ami az okot is megszünteti, nem csak elnyomja...ezzel az erővel szedhet altatót is...:-/

Képzeld már el, na, kedves kisunokám, most a papi kivonul az erkélyre, és lenyom egy spanglit, mert különben nem tud aludni. :-DDD

Vagy kisunokám, nem ugranál el a nyóckerbe papinak egy kis cuccért??? mert már nem tudok menni...:-DDD

Na ne már...

2011. ápr. 21. 20:29
 25/36 anonim ***** válasza:

"De figyusz már, Én nem vagyok semmi jónak elrontója, de tegyük fel, hogy bejön neki..akkor örökre füveznie kell??? Vmi olyan megoldásra van szükség, ami az okot is megszünteti, nem csak elnyomja...ezzel az erővel szedhet altatót is...:-/"

Ebben igazad van, de mégiscsak egészségesebb, és természetesebb megoldás mint az altató.

Amúgy megeshet az is, hogy az okot megszünteti. Olyankor filozofikusabb állapotban van az ember, jobban látja a dolgokat, felszínre kerülhetnek dolgok, amikre rájöhet, h hogyan kell megoldani. Én tapasztaltam ilyesmit, amikor elalvás előtt gondolkoztam, miután elszívtam egy spanglit. De ez nem túl gyakori, mert ezt tudatosan kell csinálni, és alapból nyitottnak kell lenni az ilyen nagy horderejű "eltűnődésekre".

A beszerzés... hát igen, az bajos. A nyóckerből senkinek nem ajánlom. Aki csak teheti, jobb ha termesztőtől szerzi. Az, hogy illegális, azt eredményezi, h nincs minőség-ellenőrzés, koszolják a cuccot, silány az egész...:/

Pedig rengeteg gyógyhatása van, lehetne sokféle problémára alkalmazni...

2011. ápr. 21. 21:10
 26/36 anonim ***** válasza:

Hát igen, esetleg meg lehet próbálni...

a másik amit írtál, hogy illegális...na, az is megérne egy kérdést...az még egy jó téma...:-)

Kedves kérdező!!!

Hogy vagy?

2011. ápr. 21. 21:16
 27/36 A kérdező kommentje:
XDDhát a citromfű egyszerűbbnek ígérkezikXDhát ma voltam gyógyszertárban, mert ott is vannak ilyen gyógynövény dolgok. de ez nem volt, úgyhogy holnap megnézem a bioboltokban meg ilyen helyeken.Nem tudom miért érdekes de 22 éves vagyokXdamúgy köszönöm a válaszokat, most már biztos vagyok benne, hogy az altató nem jó megoldás.Csak attól félek, hogy a citromfű hatóanyagai nem lehetnek valamilyen hatásai az asztmás és allergiás gyógyszereimre?A kétnaponta ivós válasz sztem nagyon jó ötlet, nem akarom, hogy nagyon hozzászokjon a szervezetem.De alvás előtt mennyivel ajánlott inni?hogy készüljek?utána tudok még mosogatni vagy hasonlók?XD
2011. ápr. 21. 22:51
 28/36 anonim ***** válasza:
A fű nem jó a pánikbetegséger!!!!!!!!!! Én 2 évig szívtam még nagyon sok évvel ezelőtt és azóta felerősödött a paranoiám. De nagyon durva szintre pedig évek óta nem szívtam el egy G-t se. A fű felerősít mindent ami a benned lezajlódik mentálisan.... sajnos a rossz dolgok sem kívételek ezalól... szóval inkább gondold meg. Az egy dolog h tudsz tőle aludni, de mentálisan tönkretesz én ezért is hagytam abba. De sajnos mondom a paranoiám azóta mégrosszabb.
2011. ápr. 22. 00:52
 29/36 anonim ***** válasza:
Visszatérve a cickafarkra. Szerintem nem fogja befolyásolni az asztmás gyógyszereidet. Viszont úgy időzíts h mikor megiszod már ne nagyon kelljen semmit csinálnod (házimunka stb). Ülj be a tv elé kortyolgasd el szépen, ne legyen az h jajj b@szki el kell mosogatnom.
2011. ápr. 22. 00:55
 30/36 anonim ***** válasza:
cickafarkra hülye vagyok na. CITROMFŰRE. Bár ha nő vagy akkor a cickafark nagyon jó :) főleg mensi idején. Ha férfi vagy akkor mondd meg a párodnak :D
2011. ápr. 22. 00:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!