Délután ha lefekszem aludni, vacogok, remegek, egy idő után fázom 2 vastag takaró alatt is. Miért, mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
nyakig bevagyok takarózva ,az ablak sincs nyitva, kb 19 fok van a lakásban,mégis remegek a takarók alatt,elég durván.ötlet?
amúgy csak akkor van,ha délután fekszem le aludni.
éjszaka,este egyáltalán nincs,nem értem :S --> azért alszom délután,mert iszonyatosan fáradt vagyok,mire hazaérek a suliból :/
2010. dec. 1. 19:54
1/4 anonim válasza:
Én még a 23 fokban is fázom nemhogy a 19ben! Amúgy a fáradtságtól fázol.
2/4 anonim válasza:
A válasz meg is adtad. A fáradt, kimerült ember fázik, lehet, hogy nem is eszel. Pihenéssel megoldódik. Este azért nincsenek problémáid, mert addigra megalszod azt ami a szervezetednek kell. Szervezd át a napi dolgaidat egy jobb időbeosztásra, esetleg egy korábbi lefekvéssel és több éjszakai pihenéssel kivédheted a következő délelőtt kimerültségét.
3/4 A kérdező kommentje:
de nem értem,mert ha pl kibírom,hogy ne aludjak délután,este még fáradtabb vagyok,de akkor nem remegek,vacogok stb.
szóval ,ha kicsit is vagyok fáradt és ledőlök akkor is remegek:/
2010. dec. 1. 20:29
4/4 anonim válasza:
Velem is előfordult már hasonló.
Csak velem úgy hogy, le feküdtem hajnali 1kor és felkeltettek 2órával később. Elkezdtem szó szerint rázkódni, annyira fáztam. És sehogy se tudtam abbahagyni. Nem volt hideg a lakásban, és én is dettó be voltam takarózva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!