Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi lehet a bajom? Nem tudok...

Mi lehet a bajom? Nem tudok aludni, de mostanában már extrém módon. Először kipróbáltam, hogy délután nem pihenek le, de akkor sem alszom el előbb, csak olyan vagyok egész nap, mint egy hulla.

Figyelt kérdés
Most kaptam rá altatót, de a hatása nálam abban kimerül, hogy zsibbad tőle a lábam, meg a kezem. Nem tudom már mit kellene kipróbálnom.Az a baj, hogy az agyam zakatol olyankor ( a legjobb ötleteim ilyenkor szoktak jönni), és nem tudok kikapcsolni. Az a rossz az egészben, hogy amiatt, hogy kialvatlan vagyok nem tudok semmit csinálni egész nap. Fáradt vagyok, állandóan ingerült, hangulatingadozásom van, és nem tudok koncentrálni. Szóval mit tehetnék? (amugy nem vitamin hiány, mert szedek kiegészítőket is, és sok gyümölcsöt eszem. A vérképem is jó, szóval nem vashiány)
2011. ápr. 20. 20:55
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Most ne nekem mondd, én is olvastam ilyenekről mondtam az orvosomnak, hogy citromfű esetleg, hogy fittebb legyek guarana napközben vagy mate tea.erre közölte velem, hogy felejtsem el ezeket a teákat. ennyi.és felirta az altatót.Nem kell itt bunkózni, hidd el én lennék a legboldogabb, ha holnap vennék, meginnám és minden jó lenne.amugy meg sztem én nem irtam semmi bunkót. Én ugy tudtam, hogy az fehér teának számit?
2011. ápr. 20. 21:30
 12/36 A kérdező kommentje:
De az altatót abba is hagytam két hét után fokozatosan...szerintetek lehet, hogy az asztmás gyógyszereimnek van ebben valami szerepe?
2011. ápr. 20. 21:32
 13/36 anonim válasza:
Nekem az agyzakatolásra van ötletem. Ha este elalvás előtt nem bírom leállítani a pörgő agyamat, akkor elképzelek egy nagy fiókos szekrényt, és elkezdem a fiókjaiba bepakolni gondolatban témánként a gondolataimat. Ha pedig "ki akarnak jönni" még le is lakatolom. Tudom, hogy baromságnak hangzik, de nekem nagyon sokat segít, egyszer csak üres lesz a fejem, és végre tudok pihenni. Írd meg kérlek, ha esetleg kipróbálod, a hatását..
2011. ápr. 20. 21:47
 14/36 A kérdező kommentje:
Én a betegségeket szoktam hasonló módon kezelni, vagy ha fáj a fejem.Elképzelem, hogy belenyúlok a fejembe, és lekezdem masszírozni az agyamatXDez sem hangzik jobbanXDaz a baj, hogy túlságosan "gyors" az agyam.egy perc alatt 10 percre elegendő asszociációs láncok futnak le benne.XDköszönöm a tippet amúgy meg a többit is!!!(remélem nem depresszió:-()
2011. ápr. 20. 21:51
 15/36 anonim ***** válasza:
Nem akartam bunkózni meg igazából nem is neked szántam hanem a hülye orvosodnak aki inkább teletöm gyógyszerekkel. Ne haragudj! Egyébként szerintem próbáld ki mert tényleg nincs benne koffein, sőt, segít ellazulni. Meg ha már a zakatolós agynál tartunk és azt úgy szoktam kezelni h lefekvéskor mikor becsukom a szemem azt mondogatom magamnak h "nem engedek be semmit, nem engedek be semmit, nem gondolok semmire...blablabla" és amikor jönne valami agyament gondolat akkor próbálom kizárni mondván h nem engedek be semmit! Igaz eddig 1x próbáltam mert én meg olyan vagyok, hogy éjszaka felkelek de nem ébredek fel teljesen hanem még álmodok (holdkorósság) meg mostanában olvasgatom itt ezeket a kib@aszott ufós cikkeket és úgy befostam h azért nem merek elaludni.
2011. ápr. 20. 22:29
 16/36 A kérdező kommentje:
XDDDpedig ufók vannakXDDDén sem szerettem volna altatót szedni, de mondom biztosan ért hozzá, így megpróbáltam, és nagyon nem jó.A citromfűről nagyon jókat olvastam, ezért is szerettem volna kipróbálni, mivel az asztmámra is elég gyógyszert szedek, nem akarok mégtöbbet.és amúgy te hogy ittad a teát?nálad mennyi idő kellett h "ráálljon" a szervezeted?vagy ez első használattól hat ?Te hol vetted?
2011. ápr. 20. 22:35
 17/36 anonim ***** válasza:
Én is ittam már de igazából férjem itta sokáig mert neki voltak alvászavarai. Neki azért mert az izmai folyamatos görcsben voltak éjjel is, nem tudott ellazulni. Személyes tapasztalatom az, hogy már az ivása közben (szépen lassan kortyolgatva) éreztem hogy kezdek fáradt lenni. Vagy egy kellemes nyugalom tört rám. Mi olyat vettünk amiben van citromfű, zöld tea és fodormenta. Nem tudom otthon hol lehetne beszerezni mivel külföldön élek 2 éve, de minden gyógynövényboltban van szerintem, mert sokat jártam oda.
2011. ápr. 21. 03:43
 18/36 anonim ***** válasza:
Amúgy ha minden nap iszol belőle hosszú távon nem hiszem h már hatni fog. Próbáld ki aztán másnap este is igyál egy csészével, de érdemes lenne pihenőnapokat tartani köte. Bár ennek nem vagyok nagy szakértője.
2011. ápr. 21. 03:45
 19/36 anonim ***** válasza:

A dokik mindig legyintenek az alternatív gyógymódokra...nem hisznek benne. Vagy legalábbis a legtöbbje...

A gyógyteákat felváltva igyad, próbálj meg relaxálni lefekvés előtt(erre írtam az autogén tréninget, mert az tuti segít az ellazulásban, csak pár hét mire belejössz).

Hány éves vagy?

2011. ápr. 21. 06:31
 20/36 anonim ***** válasza:
Nyitott vagy mindenféle tanácsra? Én tudok javasolni egy nagyon jó dolgot, de az több mint alternatív... Kivi vagy rá?
2011. ápr. 21. 18:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!