Nem tudok túllépni rajta. Mit tegyek?
3 évig voltunk legjobb barátnők. Majd egy idő után eltávolodtunk, nem egyszer átvert stb.. ez már több hónapja volt, de még mindig nem tudok túllépni rajta. Egyszerűen boldogtalan vagyok, nagyon sokszor sírva alszom el annyira hiányzik. Mit tegyek? Vannak új barátnőim, de nem olyanok. Szeretem őket, de ők teljesen mások mint a másik bnőm volt, és nem érzem olyan jól magam velük. Ráadásul minden nap látom, hogy az új legjobb barátnőjével ölelgetik egymást meg minden. Lehet nektek ez semmiségnek tűnik, de nekem nagyon fontos. Már egy ideje a vérnyomásom is magas volt a sok stressz miatt. Kivagyok lelkileg teljesen. Mit tegyek? Kérlek segítsetek/ :(
15/L
Én is ilyen érzékeny gyerek voltam annak idején. Nagyon szomorú voltam, ha elhagyott a barátnőm. Semmi esetre ne
közeledj hozzá. Ne lássa azt, hogy neked fáj az amit ő csinál. Szerezz új barátokat, legyél magabiztos, ez fel fog neki tünni. Kezdj el sportolni, vagy tanulj táncolni,
ha nem foglalkozol vele meglátod egy idő után keresni fogja a társaságodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!