Én a pókoktól, rovaroktól, emberektől félek. De ahogy végigolvastam a fóbiákat, azt hiszem Hungarofóbiám is van.
2009. febr. 27. 13:30
5/24 anonim válasza:
:) Hungarofóbia :) Ez jó! Ilyen nekem is van! :)
2009. febr. 27. 13:33
6/24 anonim válasza:
Én épp most írtam ki kérdést... félek a legyektől!!!! :(
De olyat is hallottam, aki fél a hajtól.
2009. febr. 27. 14:00
7/24 anonim válasza:
Rengeteg fóbia van,olyanok is amiket nem soroltak fel ott a linkben.pl van zöldségfóbia is.
2009. febr. 27. 14:09
8/24 anonim válasza:
Nekem Győzike fóbiám van.... egyszerűen hányok tőle.....
2009. febr. 27. 14:14
9/24 anonim válasza:
Megerősítem az egyik hozzászólót: valóban van hajfóbia, én is közéjük tartozom. Gyakorlatilag undorodom minden kihullott szőrszáltól és hajszáltól.
Én szintén utána néztem a fóbiáknak és egy professzor az alábbiakat mondta: "Ahány ember, annyiféle fóbia." Tehát a fóbiák száma gyakorlatilag végtelen.
De ismertek között van a tériszony, pókiszony, rovariszony, nagy tértől való félelem, tömegfélelem, nagyobb autóktól való félelem... és még sorolhatnám.
2009. febr. 27. 14:27
10/24 anonim válasza:
Bevásárló központoknál szokott lenni a mozgásérzékelős ajtó.... Na, attól én egészen kiskorom óta félek, hogy odacsuk, és mindig félve megyek rajta át:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!