Ki, mitől fél, fóbiák?
Nagyobb méretű ízeltlábúak (szöcske és sáska főleg, plusz a lószúnyog, vagy hogy a fenébe hívják amelyik féltenyér méretű...) nagy lepkék (főleg a kövér éjjeli fajták) és a verdesős - hajba akaszkodós bogarak (cserebogár pl.) Ja, és a légyölő pókszázlábú, mert annak a hátán is lába van.
Ugyanakkor kígyót, denevért, halat, egeret bármikor megfogok puszta kézzel is, méret nem számít. Nem tudom mitől lehet, régen a kisebbektől is féltem (rovarok) azon ma már úrrá tudok lenni (pl. tele a konyha szárnyashangyákkal, de csak undorít és bosszant...)
Nekem meg pont csak a kaszáspókokkal meg a tarantulákkal nincs bajom, a többitől totál kiakadok.:D
Ezen kívül sötétben (de csak egyedül), éles/hegyes tárgyaktól (ha másnál vannak), bohócoktól, rovarok zömétől (főleg a darazsaktól, de pl. a cserebogarakkal és a sz*rtúrókkal nincs bajom xD), egyes betegségektől, gyógyszerektől és mellékhatásaiktól, kórházaktól, továbbá tériszony, tömegiszony, enyhe szociális fóbia és üldözési mánia. Asszem', ennyi.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!