Folyton félek, mindentől, a haláltól, nem bírom tovább, miért van ez?
köszönöm a hasznos válaszokat, egyáltalán a válaszokat!
remélem ez nem gyenge jellem/idegzet jele, amilyen vagyok, vagy azon is lehet változtatni?remélem...mert ha pozítívan állok hozzá, akkor még ugye sok időm van hátra, viszont ilyen állapotban még addig..
De,ez színtisztán a gyengeség jele,ne haragudj meg ezért. Minden ember fél valamit,olyan nincs,hogy valaki minden helyzetben bátor és mindent el tud fogadni.De ezzel a hozzáállással tényleg magad alatt vágod a fát,méghozzá feleslegesen.A szorongás miatt a tested egy folytonos készenléti állapotban van,ami később depressziót,fogyást,még rosszabb közérzetet, vérnyomászavart,szívpanaszokat,gyomorpanaszokat vagy úgy egyáltalán egészségkárosodást okoz,és onnantól meg aztán tényleg nincs olyan messze,amitől félsz.
Remélem rád ijesztettem,és összekapod magad! Nem rosszindulatúan írtam,félre ne értsd.De tessék összeszedni magad,mert az,amit csinálsz,minden,csak nem élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!