Társfüggő vagyok? Mit tegyek?
Szerintem is társfüggő vagy, szerintem próbáld valami mással lefoglalni magad. :)
Én azon ritka emberek közé tartozom, akik soha sem szeretnének megházasodni, és gyereket se szeretnének. Még bulizni sem voltam. Ezt csak azért írtam, mert szinte ijesztő az érzéseink közti ellentét. :)
18/F
inkább én is élnék ugy mint te..amugy régen olyan voltam, de megváltozott..pokolra kívánom ezt az érzést=/
és az a legrosszabb h nem akarok társat szerelmet, csak ezt a srác barátomat h legyen velem..:S
Tanulj meg elni!
Elj egeszsegesen. Mar ehhez hozza tartozik az is, hogy naponta mozogsz, tehat elmehetsz setalni, futni stb.
Elj nyitottan, talalj hobbit.
Ha igy viselkedsz, akkor meg a baratod is elfog menekulni, hiszen ratelepedsz, s ezt nagyon keves szemelyiseg viseli el.
19:52 ez valóban érdekes ellentét. viszont te nem érzed rosszul magad benne
kérdezőnek: szakíts vele, és akkor magányra kényszerülsz. rossz lesz de idővel megszokod... vagy öngyilkos leszel. tehát csak akkor érdemes, ha nincs olyan hajlamod. ha pszichiáter sem tud kezelni akkor ismeretlenül nem tudunk sokat segíteni.
valószínűleg nem tudod mivel lefoglalni magad, ezért állandóan unatkozol és társaságra vágysz. próbáld meg megismerni saját magad, és felismerni az okot, majd kezelni. gondolom ha eddig nem sikerült ezután se valószínű, pedig úgy látszik nincs más megoldás. szembe kell nézni a félelmeiddel. egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!