Lehetséges, hogy társfüggő vagyok? Van itt még ilyen? Ki hogyan kezeli?
Március környékén lett vége egy 2 éves kapcsolatomnak, és az utóbbi hónapokat teljes letargiában, depresszióban töltöttem, többször szuicidáltam, abszolút elmebetegnek éreztem magam.
Most az utóbbi hónapban rám talált a szerelmem, és megmentett, olyan szinten jól vagyok, hogy magam sem hiszem el.
Viszont nagyon aggaszt, hogy a lelki állapotom ennyire függ attól, hogy van e épp párom. Nem tudom mi lesz, nem hiszem, hogy el akarna hagyni, de az a tudat, hogy ha elhagy megint olyan állapotba kerülök, mint voltam, ez nagyon idegesít.
Normális ez?
Ha valaki hasonlóan érez, esetleg már tudta kezelni ezt a problémáját, hogyan tette?
22/L
én is
és úgy kezelem, hogy a párom minden kérésére ugrok, hogy ne hagyjon el
minden veszekedésnél neki van igaza (leural)
és inkább megőrülök otthon a sok megaláztatástól, minthogy elhagyjam
őőő ilyen jány kell nekem!!!.... hó van a kaja a meg a távorányító? :D:D:D:D:D
22/F
Ajánlok a figyelmedbe egy könyvet,a címe: A szeretet választható. A társfüggőség témája áll a középpontjában, szakemberek szemével, valós eseteket bemutatva.Érdekes könyv,szinte mindent megtudhatsz belőle a társfüggőségről,és segít ráébreszteni az olvasót,hogy valóban ebben szenved-e.Ha igen,nem árt pszichológushoz fordulni.
Üdv:25/L
szerintem a kapcsolatfüggők tudják magukról, hogy azok és azt is, hogy ki kellene szállni
pont ezért kapcsolatfüggő, mert legjobb belátása szerint nem tud cselekedni, nem tud szakítani
a könyv csak arról zeng, hogyan vedd észre magad.
és hogy kiléphetsz, ha akarsz
és pont. ezt eddig is tudta mindenki szerintem
09.03. 12:29 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!