Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Remegés, hányinger, gyors...

Remegés, hányinger, gyors szívverés. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lenne egy olyan problémám, hogy néha lefekvés után rosszul érzem magam. Remegés, hányinger gyors szívverés. Nem tudom hogy ez mitől lehet, de nagyon rossz olyankor és sehogy sem tudom magam lenyugtatni. Nem bírok ilyenkor elaludni, és nagy nyugtalanság van rajtam. Mással is előszokott ez fordulni? Mi okozza ezt. Mit kell ilyenkor csinálni. Segítsetek létszi. Köszönöm. 18/L

2011. jan. 28. 19:55
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat:)
2011. jan. 30. 13:49
 12/15 anonim ***** válasza:
Lefekvés előtt igyál citromfűteát,az szív és idegerősítő,és még nagyon finom is,vagy van a Sedacur tabletta,ami gyógynövénykészítmény és jól altat,nyugtat.Ezekre nem lehet rászokni,de segítenek,viszont rendszeresen,hetekig,hónapokig kell inni,hogy tartós hatása legyen.Nekem nagyon sokat segítettek.
2011. jan. 30. 16:50
 13/15 A kérdező kommentje:
kiprobálom. köszi a segítséget. :)
2011. jan. 31. 18:44
 14/15 Bmark17 válasza:
Szia, én nekem ugyan ezek a tünetek voltak. 2-3 hónapig intenzíven voltak ilyen "pánik rohamok". Sedatif PC, ott van a zsebecskédbe és amikor úgy érzed jön akkor be kapsz egyet, és el szopogatod. Remélem tudtam segíteni! :) Minden fejben dől el, ezt lehet kontrollálni. Nekem már 1,5 éve nincsenek tünetek, semmi. Jó pihenést estére. A toxikus szarokat meg hagyd meg másnak. Puszi, Mark.
2018. aug. 16. 20:15
 15/15 Bmark17 válasza:
Üdv, Balogh Márk. Diplomás ápoló
2018. aug. 16. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!