Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Remegés, hányinger, gyors...

Remegés, hányinger, gyors szívverés. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lenne egy olyan problémám, hogy néha lefekvés után rosszul érzem magam. Remegés, hányinger gyors szívverés. Nem tudom hogy ez mitől lehet, de nagyon rossz olyankor és sehogy sem tudom magam lenyugtatni. Nem bírok ilyenkor elaludni, és nagy nyugtalanság van rajtam. Mással is előszokott ez fordulni? Mi okozza ezt. Mit kell ilyenkor csinálni. Segítsetek létszi. Köszönöm. 18/L

2011. jan. 28. 19:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
én nem akarlak megilyeszteni de sztem pánikroham. Nálam ugyan ezekre a tünetekre sajnos ezt az eredményt vonták le.:(
2011. jan. 28. 20:02
 2/15 A kérdező kommentje:
és kaptál rá valami gyógyszert? v mit csinálsz olyankor ha "rádjön"?
2011. jan. 28. 20:03
 3/15 anonim ***** válasza:
Hát rám egy éjszaka rámjöt, heves szívdobogás, nem kaptam levegőt rendesen. Kihívták anyámék az ügyeleteset és kaptam egy lóadagnyi nyugatót, majd kivizsgálások sora, amiken kiderült pánik beteg vagyok. Hidd el a legjobb gyógyszer ha magadba eldöntöd ez nem rendes betegség csak az agyad szüleménye. Nem egyszerű, de am nyugtatót írnak rá.
2011. jan. 28. 20:13
 4/15 Niggagirl válasza:
A stressz is okozhatja a rejtett idegeskedés. Tényleg nem tudsz mit csinálni vele csak a nyugtató segít. Tuti azt írna a doki is. Én nem akarok gyógyszer függő lenni ezért nem szedek de néha örülnék ha lenne itthon mert nekem nem csak este van hanem sokszeor napközben is pl. ha cipekedek vagy sietnem kell valahová és ideges vagyok hogy oda érek-e? Elég rossz érzés:(
2011. jan. 28. 20:28
 5/15 A kérdező kommentje:
hát igen sajnos. de tényleg igaz az hogy minden fejben dől el.
2011. jan. 28. 21:03
 6/15 anonim ***** válasza:
Nálam heti 2x tuti,hogy jelentkezik a roham.Akinek nem volt az nem tudja miből áll.Mindenki osztja az észt,hogy pozitív gondolkozás meg hozzáállás kérdése.De jó lenne ,ha az megoldaná
2011. jan. 28. 23:39
 7/15 A kérdező kommentje:
te mit csinálsz ellene? voltál már orvosnál?
2011. jan. 29. 17:56
 8/15 anonim ***** válasza:
Voltam,gyógyszerfüggő lettem.Abból nem kérek többet.Természetes gyógymódot próbáltam ki,az bevált.És persze kerülöm az olyan helyzeteket,ami rohamhoz vezet.
2011. jan. 29. 19:01
 9/15 anonim ***** válasza:
Én is voltam így. Orvoshoz mentem. Gyógyszert írt, és meggyógyultam. Nem lettem gyógyszerfüggő. Azóta jól vagyok.
2011. jan. 29. 21:21
 10/15 anonim válasza:
Szia! Én is ugyan így vagyok ahogy te, ha vágyom egy olyan dologra amit pl nem tudok megkapni, vagy megcsinálni, vagy össze veszek a barátnőmmel, ez mind stressz alapon van. Igyál este egy jó pohár tejet, nagy levegővétel és meg fogsz nyugodni, de ha ez sem segít, akkor igyál 1-2 felest hogy elfeled a stresszt és nyugodtan aludj. Viszont lehet kapni vény nélküli antidepresszánst de inkább ne élj ilyenekkel:)!
2011. jan. 29. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!