Pszichológiai eredetű hányinger hogyan lehet megszüntetni?
Figyelt kérdés
2010. aug. 23. 08:17
1/3 anonim válasza:
mély lélegzet, rágó, étcsoki, egy pohár nagy hideg víz és a legelső csökkenteni a streszt!!
futás, úszás, biciklizés, egy jó alapos boksz , jóga mindegy csak csökkensd!!
2/3 A kérdező kommentje:
Enni direkt nem eszek, nehogy hányjak, de a sport meg nem válik be, mert ez csak bizonyos esetekben jön elő, pl. vozsga.
2010. aug. 23. 08:56
3/3 anonim válasza:
Nekem sikerült. Meggyőztem magam, hogy nincs mitől félnem. Meg eleve az is gerjeszti ezt az egész gyomorforgató érzést, hogy félsz, hogy mi lesz akkor, ha hánysz. Hát mi lesz? Mex előkapsz egy zacsit...meg akkor sincs semmi, senki nem fog kinevetni...ha te látnál mást ebben a helyzetben te is segíteni akarnál neki biztos, egy kis friss levegő, miegymás. Na szóval én még arra gondoltam, hogy nem bizonyítja semmi, hogy hányni fogok. Jól van a gyomrom, nem kell hogy kijöjjön a kaja. Lazulj el és ne rettegj attól, hogy hányni fogsz! Legyőzhető!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!