Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pánikroham. Mit csináljak?...

Pánikroham. Mit csináljak? (Bővebben lennt. )

Figyelt kérdés

Itthon vagyok egyedül és rámtört a pánikroham( Tudom hogy az másfél éve pánikbeteg vagyok, nem sok idő de azért elég ahhoz hogy tudjam mi az) Eddig legtöbbször ment hogy megnyugtassam magam, de most sehogy se sikerül. Vlaki tudna mondani valamit, hogy mit csináljak, vagy valami megnyugatatót.

Nagyon megköszönném

2011. jan. 22. 23:00
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
Pszichológus nélkül nem nagyon fog menni, ha nem szeretnéd, hogy sokáig tartson, akkor próbálj meg beszélni erről Anyukáddal, mondd meg neki, hogy így csak rosszabb lesz, amit ő sem akarhat...Szerintem örülhetne neki, hogy nem akarsz gyógyszert szedni, viszont szeretnél jobban lenni! Jó lenne, ha felvilágosítanád arról, hogy pszichológushoz nem csak elmebetegek járnak, sokszor olyanok is elmennek akiknek kisebb problémáik vannak, nem érzik jól magukat a bőrükben stb. De a pánikroham az nem játék, kapjon már észbe ő is!!!
2011. jan. 25. 10:52
 22/22 A kérdező kommentje:

Köszi a választ.

Hát vele hiába beszélek, de mindegy annyira nem hiszem hogy tudna segíteni bármit is egy pszichilógus, de hát egy próbát talán megérne.

Ha pedig nincs senki aki segíthetne akkor megoldom én a problémát, így is elvégre bármiféle kezelés nélkül sokkal jobban vagyok min pl tavaly ilyenkor vagy mondjuk mint fél éve. Már csak havi 1x-2x jön rám ilyen pánikroham, de van hónap amikor egyáltalán nem. Egy normális embert kéne találnom akivel megtudom beszélni a dolgokat(nem pszichológusra gondoltam) és akkor talán már szépen lassan ki is "gyógyulnék" ebből...

2011. jan. 26. 21:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!