A pánikroham elmúlik egyszer, meglehet belőle gyógyulni?
Amire te gondolsz, az a pánikbetegség, a pánikrom ennek a betegségnek a legrosszabb kísérőtünete.
Bátran mondhatom, hogy ki lehet jönni belőle, akár gyógyszerek nélkül is.
nekem legalábbis sikerült. Pszichológushoz jártam egy darabig, de nem igazán volt eredménye, viszont jó volt beszélgetni valakivel, aki nem állt túl közel hozzám. Semmilyen gyógyszert nem vettem be.
A megoldást végül az jelentette, hogy megoldódott az a problémám, ami miatt az egész kialakult. Abban a percben nyom nélkül eltűnt, és évek óta nem kínoz, pedig sok gondom van most is.
Szia!
Sajnos én is pánikbeteg vagyok,ismerem a rohamokat.
Már javuló félben, jó irányba haladok!
Meg lehet gyógyulni belőle, hidd el!
Semmiképpen ne ijedj meg!Akkor még sokkal rosszabb lesz!
Szívből ajánlom neked az Agykontrollt!!!!!!!!!!!
Ha gondolod,írj privátban és küldök neked anyagot,amiből megtudhatod miről is van szó!
Az agyad váltja ki a pánikrohamokat.TE magad gerjeszted őket.Ezt tudod irányítani,képes vagy uralni és megszüntetni őket!
Emellett rendkívül fontosak a pozitív gondolatok!
Írj,ha gondolod!
"Szívből ajánlom neked az Agykontrollt!!!!!!
Ha gondolod,írj privátban és küldök neked anyagot,amiből megtudhatod miről is van szó!
Írj,ha gondolod!"
Szia! Ez a dolog engem is érdekelne. Ha tudsz küldeni anyagot, én is kérnék.
csermaksanyi@gmail.com
Baleset után lett szorongásos rohamom, a pánikrohamot még nem érte el a szintje.
Lehet javulást elérni, de ha a problémád végleg nem múlik el és a környezet amiben élsz nem jelent támaszt visszaeshetsz.
Jó szülői, testvéri kapcsolat egy nagyon jó megértő társ, biztonság érzése az ami megakadályozza a helyzet romlását.
Én most éppen ott tartok hogy van egy elég jó társ mellettem, volt szorongásos rohamom és nem tudtam kezelni egy problémát, mellém ült a társam és rávezetett hogyan oldjam meg. A nyugalma átragadt rám, utána ostobának láttam magam, hogy ennyire szorongtam és képtelen voltam a cselekvésre. Talán egyszer visszanyerem az erőmet nehéz helyzetekben sem fogok összeomlani, akkor ha éppen nehéz vmit megoldani.
Biztos anyagi és lelki háttér nálam a megoldás valószínűleg a legtöbb ilyen betegnél szintén. És inkább pszichiáterhez járj ő gyógyszert is ad ha kell, de jobb nem szedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!