Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Dr Csernusról mi a véleményetek?

Melcsassz kérdése:

Dr Csernusról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Én imádom!
2011. jan. 18. 06:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
84%
Szia!Nekem is nagyon szimpatikus,mert nem kertel,hanem elmondja a konkrét tényeket a gyógyulás reményében.Sajátos módszerei vannak,de legyünk őszintéK:egyedülóllóan ez a leg hatékonyabb módszer :)
2011. jan. 18. 06:29
 2/15 anonim ***** válasza:
84%

Amikor a kérdést olvastam a részletezés nélkül, úgy kattintottam ide, hogy azt fogom írni egy szóval, hogy : imádom. :)))

Szóval imádom. Hasonlóan gondolkodom, és hasonlóan kezelem a konfliktusok jó részét.

2011. jan. 18. 06:37
 3/15 anonim ***** válasza:
84%
Kicsit zizi, de nagyon szimpatikus :) Szeretem az egyenes embereket.
2011. jan. 18. 06:51
 4/15 anonim ***** válasza:
35%
engem teljesen hidegen hagy. semmi újat nem tud mondani...unalmas.
2011. jan. 18. 07:20
 5/15 kitsi ~ neko. válasza:
63%
Szerintem a szarkazmusával, mondhatni kegyetlenül nyílt arroganciájával a saját problémáit igyekszik leplezni. Én nem szeretem, de kíváncsi vagyok, hogy ki tudnám-e idegelni.:)
2011. jan. 18. 07:30
 6/15 anonim ***** válasza:
72%
A példaképem. Pszichológus szeretnék lenni, vagy jogász, de hasonló a gondolatmenetem, mint az övé.
2011. jan. 18. 07:42
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
ő phszichiáter nem phszichológus
2011. jan. 18. 14:28
 8/15 anonim ***** válasza:
72%

Sokaknak bejön ez a "fasza csávó" imidzs, amit mutat, de jó, ha tudjátok, hogy annak, amit csinál, semmi köze a pszichoterápiához, a szakmában a megítélése rendkívül alacsony. Végzettsége szerint pedig addiktológus, nem pszichoterapeuta.

A módszere a felelősséget folyamatosan másokra hárító függőkkel megfelelő lehet, ám terapeutának tökéletesen alkalmatlan.

2011. jan. 18. 16:09
 9/15 anonim ***** válasza:
48%
Az utolsónak tökéletesen igaza van.
2011. jan. 18. 18:17
 10/15 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretem, nagyon szimpatikus nekem. Tetszik az, hogy őszintén kimondja a véleményét. Szerintem azért néha túl kemény, ami persze kell is a drogosoknak, de vannak olyan emberek, akiknek lelki problémájuk vannak és inkább kedvesség, megértés kellene nekik. Szóval úgy gondolom inkább olyan emberekkel érdemes foglalkoznia, akik drogosok.
2011. jan. 18. 19:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!