Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Attól tartok, hogy nem sikerül...

Attól tartok, hogy nem sikerült kihevernem (? )

Figyelt kérdés
Egy lányról van szó, akibe nagyon belezúgtam. Egy suliba jártunk. Felvettem őt msnre. Sínen voltam és úgy lett megbeszélve, hogy valamelyik óra után találkozunk. A gond az lett, hogy nem mertem odamenni. Minden egyes reggel próbáltam erre összeszedni magam, de nem volt hozzá elég bátorságom. Így ment ez kb. másfél hónapig. Ki lettem kosarazva. A sulit elhagytam. Egy hónapig nem láttam. Egy hónap után véletlen megláttam őt és nagyon rosszul éreztem magam.
2011. jan. 14. 13:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Mi a kérdés?
2011. jan. 14. 14:29
 2/3 tetris ***** válasza:

Ugye nem azért hagytad ott a sulit, mert nem mertél a lány szeme elé kerülni!?

Először is: a sulit folytatnod kell!!!!!!!!!!!!!!!!!

Másodszor: A lányhoz meg miért nem mertél odamenni? Igen, biztos nagyon kényelmetlen és ciki lett volna az első néhány perc, amíg megindul közöttetek a beszélgetés. Ezzel mindenki így lenne. A felnőttekkel is ugyanígy van ez. Az első néhány perc az olyan sutára szokott sikeredni. De tessék feltalálni magad! Ne legyél már ilyen lekvár! A tétovaságot tessék legyűrni.

Végül is mi bajod eshet? Tetszel neki, hiszen válaszolt az msn-re. Vagyis pofára esés kizárva. Hát akkor meg? Tán csak nem arra vársz, hogy ő közeledjen? Hát milyen férfi vagy?

Az írásod alapján igazán egy normális, intelligens srácnak tünsz. A sulit folytasd, a lánnyal pedig tessék végre összejönni!!!!!!!! A nyavalygást pedig befejezni.

2011. jan. 14. 15:22
 3/3 A kérdező kommentje:
Ez valójában nem kérdés akart lenni, hanem már két hónapja fogom vissza magam. Ez csak az egyik ok, amiért otthagytam a sulit. Maga a szak sem érdekel annyira. Más szakot választottam. A csaj már nincs esélyem, mert a legutóbbi beszélgetéskor lerázott, (két hónapja) nincs msnen.
2011. jan. 14. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!