Miért nem tudok senkivel beszélni?
Sajnos sok problémám van, azonban nem tudom senkivel se megosztani. Akit szeretek (család, barátok)azoknak azért nem tudom elmondani, mert nem akarok nekik siránkozni, nem akarom h tudják h bajban vagyok. Az ismeretlen meg ugye miért hallgatna meg?!
Ezzel ugye az a baj, hogy senkivel nem tudom kibeszélni a problémáimat és csak magamat eszem folyton rajtuk.
21f
Bár nem tudom, te milyen helyzetben vagy, de azt pontosan megértem, hogy a családdal nem akarsz beszélni a problémáidról. Én személy szerint a családomnak számolnék be utolsónak a bajaimról (de azt is már csak a világvége után :D)
Egyébként ha téged az nem zavar, tényleg neten sok mindenkivel beszélgethetsz, ha neked az nem furcsa... Számomra pl. nem kielégítő, én nem szoktam jobban érezni magam tőle..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!