Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért nem tudok senkivel...

Miért nem tudok senkivel beszélni?

Figyelt kérdés

Sajnos sok problémám van, azonban nem tudom senkivel se megosztani. Akit szeretek (család, barátok)azoknak azért nem tudom elmondani, mert nem akarok nekik siránkozni, nem akarom h tudják h bajban vagyok. Az ismeretlen meg ugye miért hallgatna meg?!

Ezzel ugye az a baj, hogy senkivel nem tudom kibeszélni a problémáimat és csak magamat eszem folyton rajtuk.

21f

2010. dec. 31. 14:50
 1/6 anonim ***** válasza:
sok fórum van ahol kiírhatod magadból a problémáidat, itt is írhatsz pl :) de sztem jobb lenne a család/ismerős ha nekik mondanád el
2010. dec. 31. 15:03
 2/6 A kérdező kommentje:
milyen fórumra gondolsz?
2010. dec. 31. 15:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Irj privit,meghallgatlak szivesen.
2010. dec. 31. 16:13
 4/6 anonim ***** válasza:
indítasz egy fórumtémát pl hoxa, index, nők lapja, akárhol, leírod a problémád és majd sokan írnak hozzá véleményeket, ötleteket, tapasztalatokat
2010. dec. 31. 16:30
 5/6 tetris ***** válasza:
Írd le ide, mi bánt, és segítünk, közösen kitaláljuk, hogy mi lenne a megoldás számodra!
2010. dec. 31. 17:06
 6/6 anonim ***** válasza:

Bár nem tudom, te milyen helyzetben vagy, de azt pontosan megértem, hogy a családdal nem akarsz beszélni a problémáidról. Én személy szerint a családomnak számolnék be utolsónak a bajaimról (de azt is már csak a világvége után :D)

Egyébként ha téged az nem zavar, tényleg neten sok mindenkivel beszélgethetsz, ha neked az nem furcsa... Számomra pl. nem kielégítő, én nem szoktam jobban érezni magam tőle..

2010. dec. 31. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!