Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csinálsz, ha egyedül...

Mit csinálsz, ha egyedül érzed magad, de nincs lehetőséged senkivel sem beszélni? Van valami ami mindig megvigasztal?

Figyelt kérdés
2010. aug. 7. 20:35
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
85%
Csakúgy mit most is.Itt vagyok.
2010. aug. 7. 20:40
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Szeretek barkácsolni és ha van rá lehetőség elmegyek egyedül pecázni, ott tényleg OFF-ra tudom kapcsolni az agyam.
2010. aug. 7. 20:43
 3/17 anonim ***** válasza:
73%
Zene
2010. aug. 7. 20:49
 4/17 anonim ***** válasza:
73%
Olvasok egy jo konyvet, vagy net.
2010. aug. 7. 20:49
 5/17 anonim ***** válasza:
Persze.Zene,film,csoki,eső,villámlás,vihar,napsütés,szivárvány,könyv,emberek az utcán(ablakból figyelek)stb.....
2010. aug. 7. 20:52
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha este, sötétben (vagy alkonyatban) van ilyen én meggyújtok egy gyertyát, lekapcsolok minden világítást és figyelem. Jobban érzem magam tőle. Esetleg elképzelem, hogy milyen lenen ha láthatatlan lennék, repülni tudnék és áttudnék menni a falakon :D
2010. aug. 7. 21:54
 7/17 anonim ***** válasza:

Attól függ mikor. Ha nappal akkor gépezek egyedül, de van hogy már a gépen is unom magam és össze-vissza kattintgatok mindenre már. Vagy ki is szoktam menni egyedül, vagy zenét hallgatni.

De ha este vagyok egyedül és nincs senkivel lehetőségem beszélni, akkor a depresszió tör ki rajtam, halálra unom magam, meg nagyon rosszul vagyok lelkileg.

2010. aug. 7. 21:57
 8/17 anonim ***** válasza:
blogot írok.
2010. aug. 7. 22:41
 9/17 anonim ***** válasza:
Zene<3
2010. aug. 7. 23:32
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló, mint amiket a többiek írtak: interneten ez-az, olvasás, filmnézés... De a legnagyobb gyógyír a lelkemnek a cicám. Ránézek és már mosolygok, akkor is, ha amúgy egyedül érzem magam az adott pillanatban. Játszom vele, simogatom,tévézünk stb. Nekem ő a fő megvigasztaló forrásom.
2010. aug. 8. 00:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!