Mit csinálsz, ha egyedül érzed magad, de nincs lehetőséged senkivel sem beszélni? Van valami ami mindig megvigasztal?
Figyelt kérdés
2010. aug. 7. 20:35
11/17 anonim válasza:
zene, meg írogatok erre az oldalra
12/17 anonim válasza:
Sya! Én zenét szoktam hallgatni vagy rajzolgatni szoktam:) Ha már ehhez a két dologhoz sincs kedvem, akkor már tényleg gáz van...
13/17 anonim válasza:
Sorozatot nézek, vagy esetleg filmet.. Net, zenehallgatás..
Bár, amikor nagyon unatkozom akkor már rosszul vagyok a zenétől is meg a nettől is. :D
14/17 anonim válasza:
21:57-el teljesen egyetértek, mintha a számból vette volna ki a szót.
Örülök, hogy leírtad mert így tudom nem csak velem van ez.
Esténként nagyon depressziós tudok lenni, magam is csodálkozom néha mert amúgy nem vagyok az.
Ilyenkor nem alszom, és reggelig szerencsétlenkedem. Igazából semmi érdemlegeset nem csinálok csak leülök a tv elé és nézek valamit ami nem érdekel vagy kattintgatok a gépen és szomorkodom.
Iszonyú érzés, de jó tudni, hogy mást is hatalmába kerít néha.
Nekem ilyenkor altatót kell bevennem mert máshogy nem tudnék véget vetni annak az állapotnak.
15/17 anonim válasza:
ilyenkor mindig sms-t írtam a barátomnak... aztán mikor órák múlva se jött reagálás...még rosszabb lett minden...
16/17 anonim válasza:
A zene, vagy sétálok, lényeg olyat csinálj ami eltereli a figyelmedet.
17/17 anonim válasza:
Sirok,zenet halgatok,csokit eszek, szomoru dalt halgatok stb es egy ido utan elmulik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!