Azt hiszem, baj van. De ezzel hova mehetnék?
Figyelt kérdés
Nagyon összejött minden mostanában. Az se segített, hogy több ismerősömmel is megbeszéltem a problémáimat. Egyre többször jön rám a sírás, nagyon rossz a közérzetem. Tudom, hogy van, akinek tőlem rosszabb, de ettől nem érzem jobban magam... Olyan, mintha valami feszítené belülről a mellkasomat, és legszívesebben feltépném, hogy "kitéphessem" onnan ezt a fájó érzést, ami félig meddig fizikai, de valószínűleg csak az agyam hiteti el velem, hogy az. Ráadásul egyre többször gondolkozok az öngyilkosságon, és annyira el szoktam veszteni a kontrollomat, ha egyedül vagyok, hogy karmolászni kezdem az alkaromat, néha addig, míg el nem kezd vérezni...
Tudom, hogy nagy gáz van velem. De hova mehetnék ilyen problémákkal?
2010. dec. 28. 22:52
1/4 anonim válasza:
De mi a baj? Nem tudsz rajta valahogy változtatni?
2/4 anonim válasza:
Szorongásos tünetnek tűnik. Azt döntsd el, hogy van-e pénzed, türelmed pszichológushoz járni, valószínűleg jót tenne. De ha nem, akkor irány a helyi pszichiátria, az ingyenes. Meghallgat a doki, kicsit beszélget veled és nagy valószínűséggel kapsz valami szorongás elleni gyógyszert vagy antidepresszánst. Ha tényleg nagy a gáz és nem bírod tovább, mindenképpen telefonálj!!!!! Lelki elsősegély, vagy krízisosztály!!!
3/4 anonim válasza:
A! 13.ker? Orvos! És van is a közeledben!
4/4 A kérdező kommentje:
nem 13.ker. nemis bp. miskolc...
2010. dec. 29. 12:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!