Nem jó hely, tudom, de mit tegyek? Kikészültem idegileg
totálisan kikészültem idegileg
ez nem csak szájtépés, néha remegek, reszketek
fetrengek az ágyon, bőgök, kontroll nélkül
néha a földön fekszem és öklendezem bőgés közben
nem tudok koncentrálni
nem tudok gondolkodni
nem tudok néha-néha épelméjű gondolatokat megfogalmazni
a szívem fáj
fogytam 30 kilót
magamban beszélek
egyszerű, alapvető feladatokat is nehezemre esik megoldani
5-6 óránál többet nem bírok aludni, szívfájdalommal kelek
totál roncs vagyok, hogy lehet ezen segíteni?
Ha van kedved vkivel beszélgetni, én szivesen. 27éves frissen elvált nő vagyok akit az ex férje most akar kisemmizni a közös vagyonból (2,5 éves kisfiammal együtt:( ) Szóval értem az emberi gerinctelenséget. Szóval ha gondolod ( minden hátsó szándék nélkül, mert van partnerem) irj és beszélgethetünk.
Mondjuk most már megyek aludni:) Amúgy meg kitartás. Mutasd meg neki h te vagy az erősebb és ne hagyd h tönkretegyen. Én is ezt hajtogatom magamnak:)
Hány éves vagy? Mióta áll fenn ez a helyzet, állapot?
Ha szeretnél beszélgetni, írj privátban és beszélgethetünk. Még most is elérhető vagyok egy jó ideig, ha gondolod.
Azokra meg ne foglalkozz, akik csak leszólnak. Most van annál fontosabb dolgod, mint azokkal foglalkozni.
28/L
Nos- nem az a megoldás, ha magad tönkreteszed, attól a problémád probléma marad :((
Érzelmiek helyett próbálj észérveket felsorakoztatni.
Ne maradj egyedül ilyenkor - biztos van családtagod, haverod stb...... - mert ha egyedül maradsz elkezded megint sajnálni magad - és a negatív gondolatok ismét elárasztanak.
Bármilyen szituáció is adódik az életedben- abból Neked tanulni kell - ebből a dologból is !!! Végül is annak idején ezt a nőt Te választottad !!!!!!! Most a saját döntéseid következményeit viseled :( Ne sajnáld magad ismétlem- feleslegesen terheled magad a negatív gondolataiddal- ha tudsz rajta változtatni változtass, ha nem akkor hiába nem alszol, nem eszel, bőgsz, akkor sem fog semmi változni !!! Foglald el magad valamivel, mert ha nem szeded össze magad a pszichiátrián fogsz kikötni.
Ne a problémán tépelődj, hanem a számodra megfelelő megoldásokon. Sok erőt és kitartást kívánok !!!
sajnos még mindig szeretem, de ezzel együtt gyűlölöm is, hiszen pont a jóakaratomat, szeretetemet, törődésemet iránta használta fel ellenem. nem tudom, van-e ennél szörnyűbb.
ejjha, csodaszép exférjed van. neked is rendesen megkomponálta a jó karácsonyi, ünnepi hangulatot az az ember. őszintén sok sikert. majd lehet írok (csak nem tudom, hova - rejtett a mailcímed). az a baj, hogy nekem "büntetőügyi" a problémám...
huszonegynehányéves vagyok. 5-6 hónapja, és egyre rosszabb. voltaképp, kb. 1 évre vezethető vissza, de akkor még nem süppedtem így be, mert aktívan tehettem a dolgok ellen. büntetőeljárás alá vont személyként/terheltként nem igazán vagyok a magam ura. és hogy mióta áll fent az állapot? mióta elárult az a lány, akit őszintén szerettem, aki szeretett, és mindent, amit tudott, kibeszélt rólam, elárult, felhasznált, kihasznált, jóakaratomat kiforgatta, hazudozott rólam, akarattal bajba sodort, és ugye itt van most a büntetőeljárás. hogy miért tette, nem tudom... vagy csak meg akart szabadulni tőlem, vagy volt valami más, egy hatalmas kérdőjel. majd lehet írok.
sajnos eléggé érzelmek által irányított ember vagyok, nálam mindig is az érzelem dominált, és nem igazán tudtam levetni magamról ezt soha. igen, de a családom, családtagjaim elkergetnek, "nem akarunk a te problémáiddal törődni, foglald le magad, megvan a magunk baja" címszóval. pont ezért vergődök így: mert nem tudok változtatni... vagyis tudnék, de amit tennék, abba beleszólnának a családtagjaim, olyan címszóval, hogy "ha bármit teszel, nekünk okozol rosszat, mert van kockázata, hogy rosszra fordul". de mégis mi a jobb? kockáztatni, hogy lehet jobb lesz, vagy évekig/hónapokig ezt folytatni, aminek az lesz a vége, hogy a pszichiátrián kötök ki? én mindig úgy érzem, úgy tartottam, van választás, mindig van más választás, családom pedig a "nincs más választás, ezt kell csinálnunk" híve, és emiatt, most, gátolnak. nem értik, hogy nekem megéri a kockázat, hiszen akkor talán nem az lesz, mint most, ez a közel sem jó haldoklás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!