Akik szoronganak, pánikolnak miért nem tudnak sorban állni és várakozni? Miért nehéz ez nekik?
én nem vagyok pánikos, mégsem tudok. orvosi rendelőből is lelépek ha fél óránál többet kell várni, nem szívesen ügyintézek semmit, amit nem lehet online, nagyobb boltokba pedig nem is járok, csak felidegesítenének vele, hogy váratnak, és ott hagynám az egészet amit venni akartam.
rendezvényekre csak úgy járok, ha egyáltalán, hogy a hátizsákban sörrel, ha elfogy akkor pedig inkább sétálok valahová messzebbre venni, minthogy beálljak a kígyózó sorba.
Antiszociális vagyok. ._)
Utálom a nagy tömeget, ahogy tolnak, löknek, furakodnak az emberek, belejönnek az intim szférámba.
Ha sokat kell várkozni főleg most télen, nagykabátban, beöltözve szakad rólam a víz, levenni letudom, de elrakni már nem a kabátomat, macerás.
Nyáron a nagy meleg szokott az idegeimre menni, nincs levegő, több száz ember bezsúfolva egy helyre.. Katasztrofális.
Régebben voltak pánikrohamaim, de szerencsére gyógyszeres kezelés és pszichomókus nélkül is elmúlt.
Ma már inkább a nyakamba lihegés-tüsszentés idegesít.
26/N
Utolsó, nem kötekedni szeretnék, csak egy tanácsot adni, ne használd magadra, hogy antiszociális, mert az egészen mást jelent! Másnéven szociopata, keress rá a neten. :)
A kérdéshez pedig nem tudok többet hozzátenni, a többiek már megválaszolták :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!