Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Létezik olyan hogy tükörfóbia?

Létezik olyan hogy tükörfóbia?

Figyelt kérdés

Este amikor egyedül vagyok nem merek belenézni a tükörbe.Attól félek hogy valami megjelenik a hátam mögött vagy hogy kijön valami onnan.

De előfordult ez már pl. amikor belenéztem a tv-be hogy akkor is megijedtem....

Amikor van valaki velem, vagy nyilvános helyen nézek tükörbe ott nincsenek ilyen gondok.

De pl. este amikor hajat mosok.. nem merek belenézni a tükörbe addig se amíg kifésülném a hajam vagy valami... :S

Van másnál is ilyen vagy csak én vagyok ilyen zizi?

2010. dec. 14. 22:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezt már többektől hallottam, szóval nyugi, nem vagy egyedül. Egyik barátnőm pl. azóta fél a tükröktől, mióta látta a Tükör című filmet XD
2010. dec. 14. 22:25
 2/6 Kriszti83 ***** válasza:
100%
Van ilyen. Ne nézz horror filmeket ;)
2010. dec. 14. 22:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Bármilyen fóbia lehet, csak ne hagyd magadon elharapózni. Zavard el, vagy legyen egy kis megbízható tükröd, és abba nézz először, stb. Beszélj magadnak, hogy most megnézlek.. Szal mindent lehet, csak annyiban hagyni nem. Mert olyan, mint a szálka a köröm alatt...
2010. dec. 14. 23:40
 4/6 A kérdező kommentje:
Én nem láttam azt a filmet.. de ömm nem is szeretném x)
2010. dec. 15. 06:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Én főleg a saját rémült arcomtól ijedek meg. Álmosan mindenkinek előjönnek a fóbiái.
2010. dec. 15. 23:13
 6/6 anonim válasza:

Velem is ez van.Nem merek a tükörbe nézni még akkor sem ha van valaki ott.Attól félek,hogy nem az én arcom lesz benne hanem valaki másé..

Ez nekem amiatt is van h. sokszor idéztem Bloody Mary-t és félek h. ő lesz benne és megöl ...és én is megnéztem a Tükrök összes részét és én is azóta nagyon félek!

2012. febr. 5. 13:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!