Figyelemhiányos lennék?
Olvasásnál nekem is mindig, akkor is ha nagyon érdekel, van, hogy fél oldalt elolvasok úgy, hogy nem tudom mit olvastam. Ha beszélnek hozzám és nem nagyon érdekel amit mond, akkor detto. De ha érdekel vagy odaakarok figyelni, akkor nem kalandozom el. Ez figyelem zavar sajnos.
Lehet, hogy a Tied súlyosabb, de emiatt ne aggódj!
Sajnos ez előfordul rengeteg embernél. Tudok adni egy-két jó tanácsot: bármit csinálsz, akár egy vajas kenyeret kensz éppen, akkor próbálj teljesen arra koncentrálni. Ha mégis kalandozol közben, akkor mondogasd magadban, hogy "nem, én most a kenyér kenésére koncentrálok, a többit majd utána gondolom át." Javaslom még pl. a Neuroptim készítmény szedését, teljesen természetes. Próbálj meg még eleget aludni például. Legyen meg a 8 óra alvásod minimum. Vedd tudomásul, hogy az agyadat TE irányítod és NEM ő Téged! :) Sok sikert és ne aggódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!