Hogy lehet kigyógyúlni a pánikbetegségből orvos, és gyógyszerek nélkül? Sikerült már vkinek?
Figyelt kérdés
Állandóan attól félek hogy szívrohamot,agyvérzést kapok,meghalok vagy megbolondulok. Olyan mintha álmodnám az életem sokszor.2010. nov. 27. 10:47
11/17 anonim válasza:
Igen, szokványos, de nem tudom akkor mi van, ha ez a tünet állandósul egész napra, hetekig tart, nekem pl volt, hogy volt pár pánikrohamom, pánikbeteg nem lettem, de a derealizáció hetekig tartott. Lehetséges, hogy ezt is pánik okozza, mint, hogy valaki egész nap fullad vagy szédül, egy-egy tünet állandósulhat egész napra. Mindenesetre nagyon elviselhetetlen volt nekem, és a gyógyszertől elmúlt.
12/17 anonim válasza:
ma 13:11
Tkp. nem maga a pánikroham a betegség, hanem a szorongás.
A pánikroham időnként bekövetkezik mint ennek az egyik következménye.
Aki szorong, az sokféle tünetet érezhet tartósan, pl. fájhat a mellkasa, vagy izzadhat stb. Nemcsak rohamok alatt. Ugyanez a helyzet a derealizációval.
A derealizáció más okokból is fennállhat, ha az oka nem világos, akkor ki kell vizsgálni.
13/17 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
és milyen gyógyszert adtak nektek ?
2010. nov. 29. 16:19
14/17 anonim válasza:
Köszi utolsó! Hát nálam ez a derealizáció már régebben is volt, kisebb koromban is néha-néha mondtam is az orvosnak :S Azt mondta, próbáljam meg azt amit szedtem azelőtt pánikra, azt szedem és használt. Cipralex amúgy.
Meg olvastam, hogy depreszonalizációt lehet antidepresszánssal kezelni, úgy néz ki, nálam bevált.
15/17 anonim válasza:
16/17 anonim válasza:
Ha valakinek hiánybetegsége alakul ki, az akkor se múlik el, ha tudatosan bebeszéli magának, hogy úgyse fogok meghalni. Ettől a roham ugyanúgy rá fog törni, így a munkáját nem tudja végezni sem. Elküldik mindenhonnan, ha bepánikol. A szorongás szerotonin hiányt idéz elő, és ez a hiány okozza a kémiai elváltozást az agyban. Ezt kell mindenképpen pótolni Erre nem jó sem a tea, sem az ima. Persze, idővel csitulnak a látványos rosszullétek, és a beteg lassan átalakul nyálcsorgató, apatikus Bélává, akik valamikor minden faluban előfordultak, és a libákat terelték ( falu bolondja). Lehet dönteni. Gipszbe rakják a törött kezedet, vagy megelégszel ráolvasással. Jó az is. Később derékszögben is tudsz majd fogni vele.
17/17 anonim válasza:
Utolsó ez nagyon gonosz volt amit írtál inkább ne kommentelj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!