Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy lehet kigyógyúlni a...

Hogy lehet kigyógyúlni a pánikbetegségből orvos, és gyógyszerek nélkül? Sikerült már vkinek?

Figyelt kérdés
Állandóan attól félek hogy szívrohamot,agyvérzést kapok,meghalok vagy megbolondulok. Olyan mintha álmodnám az életem sokszor.
2010. nov. 27. 10:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Igen, szokványos, de nem tudom akkor mi van, ha ez a tünet állandósul egész napra, hetekig tart, nekem pl volt, hogy volt pár pánikrohamom, pánikbeteg nem lettem, de a derealizáció hetekig tartott. Lehetséges, hogy ezt is pánik okozza, mint, hogy valaki egész nap fullad vagy szédül, egy-egy tünet állandósulhat egész napra. Mindenesetre nagyon elviselhetetlen volt nekem, és a gyógyszertől elmúlt.
2010. nov. 29. 13:11
 12/17 anonim ***** válasza:

ma 13:11

Tkp. nem maga a pánikroham a betegség, hanem a szorongás.

A pánikroham időnként bekövetkezik mint ennek az egyik következménye.

Aki szorong, az sokféle tünetet érezhet tartósan, pl. fájhat a mellkasa, vagy izzadhat stb. Nemcsak rohamok alatt. Ugyanez a helyzet a derealizációval.

A derealizáció más okokból is fennállhat, ha az oka nem világos, akkor ki kell vizsgálni.

2010. nov. 29. 15:36
 13/17 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat

és milyen gyógyszert adtak nektek ?

2010. nov. 29. 16:19
 14/17 anonim ***** válasza:

Köszi utolsó! Hát nálam ez a derealizáció már régebben is volt, kisebb koromban is néha-néha mondtam is az orvosnak :S Azt mondta, próbáljam meg azt amit szedtem azelőtt pánikra, azt szedem és használt. Cipralex amúgy.

Meg olvastam, hogy depreszonalizációt lehet antidepresszánssal kezelni, úgy néz ki, nálam bevált.

2010. nov. 29. 16:24
 15/17 anonim ***** válasza:

[link]

Itt olvastam róla, máshol nemigen találtam semmit.

2010. nov. 29. 16:25
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
Ha valakinek hiánybetegsége alakul ki, az akkor se múlik el, ha tudatosan bebeszéli magának, hogy úgyse fogok meghalni. Ettől a roham ugyanúgy rá fog törni, így a munkáját nem tudja végezni sem. Elküldik mindenhonnan, ha bepánikol. A szorongás szerotonin hiányt idéz elő, és ez a hiány okozza a kémiai elváltozást az agyban. Ezt kell mindenképpen pótolni Erre nem jó sem a tea, sem az ima. Persze, idővel csitulnak a látványos rosszullétek, és a beteg lassan átalakul nyálcsorgató, apatikus Bélává, akik valamikor minden faluban előfordultak, és a libákat terelték ( falu bolondja). Lehet dönteni. Gipszbe rakják a törött kezedet, vagy megelégszel ráolvasással. Jó az is. Később derékszögben is tudsz majd fogni vele.
2010. nov. 29. 18:42
 17/17 anonim válasza:
Utolsó ez nagyon gonosz volt amit írtál inkább ne kommentelj!
2014. febr. 26. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!