Miért nem tudok már örülni semminek?
Igen, lehet, csak az ilyen idős gyerekek hajlamosak arra, hogy drasztikusabban láthassák a saját helyzetüket, mint amilyen valóban. Ezt tapasztalatból tudom, mert ilyen voltam én is:)
Mégis azt mondom, hogy ameddig az a legnagyobb problémád, hogy néha főznöd kell apukádra és a kistesód árulkodik, ami azért elég jellemző az ilyen fiatal gyerekekre, addig nem kell depresszióra gyanakodnod. Igen, lehetnek 13 éveseknek is problémái.. Például a húgom (18) legjobb barátnője és annak 13 éves testvére 5 hónapja veszítette el az édesanyját, a nagyihoz kerültek, aki 6 hete elhunyt és most az alkoholista apjukkal kell élniük, akit amúgy nem láttak majdnem egy éve.
Szóval, ez probléma. Az nem, hogy a kistestvér árulkodik.
Figyi nem akarok Bunkó lenni mert nem szokásom.
de ha mai szemmel nézem,minden 13-17éves lánynak ez a gondja......ez már egy divat lett mint minden mert nagyon menő 13évesen kivonulni a világból,amit írtál tényleg furcsa a szüleidre nézve. ez az utálom a szüleim dolog mindenkivel megtörténik....serdülsz lázadj de nem kell naponta bőgni a semmiért és tényleg mindenféle rossz szándék nélkül irom ezt de ÉBREDJ FEL 13 ÉVES VAGY ÉS NE AKARD HOGY MINDENKI VELED FOGLALKOZZON!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!