Semminek nem tudok örülni, életunt vagyok? .
Depis vagy. Változtass az életeden, keress fel pszichologust. Ne zárkózz be, mert akkor csak még depisebb leszel. Az élethez hozzátartozik a fájdalom, ezt kell fogadni. Kinek több, kinek kevesebb. Azt hiszem egy idő után rájössz, hogy fölösleges bármin is szomorkodni, ha nem tudsz változtatni rajta. Az élet mindenkinek ugyanúgy végződik. Élvezd azt, ami van. Ha érzed hogy most aggódsz, akkor tereld el róla a gondolataidat.
Ezeket mind tapasztalatból írom, nekem is kijutott a dolgokból. Ki is ábrándultam rendesen. Egészen máshogy alakult az életem mint ahogy terveztem. Tudom milyen a rossz családi háttér, általában az mindennek az alapja. Nekem az anyámban kellett hatalmasat csalódnom és nélkülöznöm. Az apukámat viszont nagyon szeretem. Szerelmi csalódásom is volt. Nem is kellett volna vele találkoznom. Az élet adta, az élet elvette. Sohasem lehetett az enyém. Mostmár semmilyen kacsolatot sem szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!