Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A "beszólogatós" emberkéknek...

A "beszólogatós" emberkéknek akik tömegben bátrak, egyedül nyuszik mi a bajuk, hogy ilyenek?

Figyelt kérdés
2010. nov. 22. 15:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Pontosan az, amit írtál. Mivel önmagukban sikertelenek és sivár az életük, ezért a frusztrációikat itt élik ki. Tipikus példái a focihuligánok, akik a hétköznapokban munkanélküli vagy kulimunkát végző, alacsony egzisztenciájú férfiak. Ők a hétvégéken vezetik le a feszültséget és egy-egy ilyen "csatanap" alatt elfelejtkeznek a saját nyomorúságukról.
2010. nov. 22. 16:01
 2/7 anonim ***** válasza:
Kisebbségrendűségi érzésük van, és a náluk gyengébbet bántják.
2010. nov. 22. 17:13
 3/7 anonim ***** válasza:
csicskák
2011. jan. 7. 02:03
 4/7 anonim ***** válasza:
90%
A legtöbb ember amúgy ilyen. Birkaszellem. Mindenki nagyon könnyen eggyé tud válni a tömeggel. Így a felelősség is megoszlik és könnyebb ártani.
2011. jan. 7. 07:15
 5/7 A kérdező kommentje:
főleg az ilyen kisegítős szintű szakmunkás hallgatóktól tapasztalom ezt.
2011. jan. 7. 11:36
 6/7 anonim ***** válasza:
nyugodj meg, a tahók a diplomások között is ott vannak..
2011. jan. 7. 11:44
 7/7 A kérdező kommentje:

ja, persze tudom, több egyetemre jártam, de ez a fajta nyusziság de csordában agresszió dolog velem szemben szakmunkáshallgatóktól jobban volt, bár lehet azért mert egy kelet magyarországi kisvárosban voltam annyi idős amikor korabeli voltam a számukra.

ezt jól megfogalmaztam

2011. jan. 7. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!